Dance Valley

Ondanks het feit dat UDC geen vergunning heeft gekregen voor een meerdaags festival loopt de kaartverkoop storm! Een nieuwsbericht op de site van UDC leert ons dat er in het eerste weekend al meer dan 18 duizend kaarten zijn verkocht. Een meevaller voor de organisatie dus. UDC beloofd dit jaar groots uit te pakken omdat Dance Valley zijn 10-jarige bestaan viert.

Jubilerend Dance Valley 2004 verkoopt in eerste weekend 18.000 kaarten

UDC, de grootste dance organisatie van Nederland, gevestigd in Purmerend en bekend van grootschalige evenementen als Strike One, Impulz Festival en Dance Valley, maakt zojuist bekend dat de ticketverkoop van de 10e editie van Dance Valley Festival afgelopen zaterdag 27 maart met een knal van start is gegaan! Ondanks kleine problemen bij Ticket Service (de overgang op een nieuw verbeterd system verliep stroef door de grote toeloop op Dance Valley kaarten) en Ticket Box (moeilijk te bereiken tot het middaguur) zijn er in het eerste weekend maar liefst 18.000 kaarten over de toonbank gegaan.

Met 3 open air stages, minimaal 10 live acts en meer dan 160 dj’s zal Dance Valley zichzelf dit jubilerende jaar zowel muzikaal als productioneel overtreffen. Met onder meer de grootste vuurwerk show van Nederland, een flower power dorp en vele andere decors en attracties wordt alles uit de kast gehaald om de bezoekers het meest indrukwekkende dance feest van de afgelopen 10 jaar te bezorgen en organisatorisch de reputatie van beste dance event van de wereld te bevestigen. De 10 e editie wordt door UDC bovendien aangegrepen om de bezoekers te trakteren op een uniek gebaar door als enige dance en entertainment organisatie van Nederland dit jaar de prijs van een toegangskaart van haar festival te verlagen. Bovendien zijn vele voorzieningen zoals pendelbussen van en naar het event terrein, parkeren en toiletten dit jaar in de toegangsprijs inbegrepen.

Naast de bekende voorverkoopadressen, Ticketservice, GWK- en Postkantoren zijn de kaarten voor Dance Valley Festival 2004 en alle andere UDC events nu ook verkrijgbaar zijn via Ticketbox, Free Record Shop, Primera en een geselecteerd aantal vestigingen van Music Store. De verkrijgbaarheid van UDC tickets is nu optimaal en biedt de dance liefhebber de unieke mogelijkheid om overal in Nederland bij alle bekend kaartverkooppunten Dance Valley of UDC tickets te kopen. Het programma en de line up van Dance Valley 2004 zullen later dit jaar bekend gemaakt worden.

Dance Valley Festival

Start voorverkoop: 27 maart 2004

Datum event: 7 augustus 2004

Locatie: Recreatiegebied Spaarnwoude, gemeente Velsen

Tijdstip: 10.00-23.00 uur

Kaarten: Euro 65,- .exclusief vvk fee

Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketbox,Ticketservice, Free Record Shop, Primera, Music Store, GWK- en Postkantoren en de bekende voorverkoopadressen.