asta

Johan Gielen heeft het maar druk. Hij heeft net zijn derde cd gereleased, Recorded 3. Tevens zal hij op vrijdag 7 november zijn opwachting maken in de Asta in Den Haag. Daar zal hij een solo set neerzetten voor het Haagse publiek.

Vrijdag 7 november aanstaande presenteert ASTA Johan Gielen. ASTA is trots de trance liefhebbers te mogen trakteren op het eerste solo optreden van Johan Gielen in het voormalige bioscoopgebouw aan het Spui. ASTA opent haar deuren voor het publiek vanaf 23.00 uur en sluiten om 05.00 uur. De kaarten voor deze avond kosten 10,00 euro per stuk en worden alleen aan de deur verkocht op vrijdag 7 november.

De nummer 50 van wereld DJ ranglijst, Johan Gielen, is geboren in 1968 in het plaatsje Mol in België. Hij begon zijn DJ carrière in België op 17 jarige leeftijd. Zijn grote doorbraak bij het grote publiek kwam nadat hij terugkwam van Tokio waar hij in de periode 1995 - 1997 resident DJ bij de club 'Velfarre' is geweest. Sindsdien is het snel bergopwaarts gegaan en heeft Johan Gielen in een korte tijd een groot deel van de wereld gezien. In Nederland was Johan Gielen te bewonderen op grote dance events zoals Sensation, Dance Valley en Trance-Energy.

Ondanks zijn druk bezette DJ agenda is Johan Gielen altijd blijven produceren. Zo produceerde hij in zijn loopbaan een grote verscheidenheid aan dance tracks en remixen voor grote namen als Boy George, Vanessa Mae, Venga Boys en Chicane. Op het moment heeft Johan Gielen net zijn derde CD uitgebracht genaamd 'Recorded 3'; een opvolger van zijn twee eerder uitgebrachte mix cd's 'Recorded 1 & Recorded 2'. Recorded 3 is een dubbelaar bestaande uit een zomerse club-cd en een wat stevigere tweede cd met hier en daar een vleugje techno. Het zijn allemaal de platen die Johan Gielen de gehele zomer heeft gedraaid in Nederland, Ibiza, Mallorca en de costa's. Het vervolg op deze cd is een solo CD, die volgend jaar z’n opwachting maakt.

Vrijdag 7 november kan ASTA een solo optreden verwachten in het verlengde van z'n nieuwe CD. Lekkere zomerse club trance afgewisseld met een wat stevigere sound met een tikkeltje techno.