hyper nieuw logo

Op Sinterklaasavond zal in de Kingdom in Amsterdam de Grand Opening editie van het concept Hyper plaatsvinden. Op deze avond zullen tussen tien uur 's avonds en zeven uur 's ochtends dj's als Dana, Technoboy en Buzz Fuzz gaan draaien.

Na de try out in oktober is het nu tijd voor de echte opening van Hyper, en wel aanstaande zaterdag 5 december. De line-up is er eentje die je van een Grand Opening mag verwachtten met top DJ's. De line up is : Technoboy, Dana, Micha B, Buzz Fuzz, en Paul De. In de lounge zal er een 5 uurs set zijn van DJ Bjorn Know-how.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts 14,- euro.Een overzicht van alle voorverkoopadressen vind je op de Hyper site . De voorverkoop is reeds van start gegaan. De avond begint om 22:00 en eindigt om 07:00. Binnenkort wordt de exacte timetable bekend gemaakt. Buiten de fantastische line up zal er ook nog een spectaculaire show zijn, en coole visuals.

Hyper is in de Kingdom Venue, aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam, een locatie met een van de hardste geluidssystemen van Nederland. Met 115dB op de teller beloofd het dan ook serieus stampen te worden, of te wel "as hard as it gets".

De Kingdom is makelijk te bereiken, met de auto neem je vanaf de ring A10, afslag Geuzenveld (s105) en rij je richting foodcenter. Na 1000 m zie je aan je linkerhand Kingdom naast het foodcenter. Met het openbaar vervoer neem je bus 21 vanaf Amsterdam centraal richting de Savornin lohmanstraat, en stap je uit bij halte Markthallen.