lexion

Aankomende zaterdag 1 november is het weer tijd voor een nieuwe editie van het feest The First in de Lexion. Tijdens deze editie zullen onder andere Calvin, Devious, Erik de Koning en G-Spott achter de draaitafels gaan staan. Na de feestelijk opening begin Oktober is Lexion dus weer helemaal back on track.

Tijd vliegt als je het naar je zin hebt…
Na oktober feestelijk te hebben afgesloten met Recover is het nu alweer tijd voor The First. Op zaterdag 1 november zal The First er echter nèt iets anders uitzien als anders. Uiteraard zullen alle zalen weer gewoon geopend zijn en zal er een daverend feest losbarsten, daar is niets nieuws aan…, maar wat wel nieuw is zal zich afspelen in de Theaterzaal.

Als vervolg op het succes van zijn rol als DJ Monty in de musical Saturday Night Fever, zal niemand minder dan Danny Rook met zijn 'Nightfever Discoshow' het publiek optimaal entertainment bieden. Samen met een enthousiaste DJ, die de zogenaamde 'Dan's Classics' draait, zal Danny met diverse acts het Seventies- en Eighties gevoel helemaal terug brengen. Compleet met spiegelbollen, decor en speciale items is dit amusement met een vette knipoog!

De musical en de Lexion verschillen feitelijk niet zoveel van elkaar. Beiden zijn populair bij het publiek en met het oog op The First krijgen velen al last van de 'zaterdagavond koorts'. Ook nu is dat volkomen terecht, want buiten de Theaterzaal zal er in de overige zalen niet minder worden gefeest. Een uitgebreide line-up zal er voor zorgen dat het publiek niet stil staat en vergezeld door de mooie dansacts zullen zij een ieder weer een onvergetelijke avond bezorgen.

Praktische info
Datum | Zaterdag 1 november
Locatie | Lexion
Tijden | 21:00 - 06:00
Line-up | Calvin, Devious, Erik de Koning, G-Spott, Jochen, Jose, Jurgen, Lock 'n Load, Cream Team (live), Mike S. en Stephen MC Mighty Mike and MC Phryme
Prijzen | Presale: 20,- EUR (ex. fee) bij de Ticketbox voorverkooppunten
Doorsale: 22,50 EUR (met clubkaart) // 25,- EUR (zonder clubkaart)
VIP reservation: only for silver or gold VIP members // vip@lexion.nl