eclips

Voor haar hoofdact zocht de organisatie van het feest Eclips deze keer wat verder van huis. Ze hebben namelijk voor de 14e editie die op 29 november wederom in het Burgersweeshuis plaatsvindt, de Japanner Takaaki Itoh geboekt.

Voor de 14de editie van Eclips heeft de organisatie de Japanse producer en dj Takaaki Itoh uit Japan geboekt. Takaaki Itoh produceert al sinds 1996 op verschillende labels, zoals zijn eigen Wols label, PVC, Tresor en het label Tsunami.

In Japan is hij zeer geliefd vanwege zijn eigen stijl van techno. Ook in Europa begint hij voet aan de grond te krijgen. Inmiddels heeft hij vele boekingen in diverse Europese landen gehad, o.a. in Spanje, Portugal, Kroatië, Duitland en Bulgarije. Dit is zijn eerste boeking in Nederland.

Voor deze editie is ook de Canadees/Poolse dj Echoplex geboekt, de dj die menigeen verraste op 7 juni jl., met zijn energieke en afwisselde manier van draaien. Verder staan op het hoofdpodium nog Pitto & Rosal (Atak) en dj St. Nic.

De bovenzaal wordt gehost door de andere organisatie uit Deventer, FRQNCY, met de dj's:
Ja2per
Tom le Crow
MP Obdeijn
En het vrouwelijke DJ duo Maaike & Sjaan.

Praktische info
Datum | 29 november 2003
Locatie | Het Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9, Deventer
Tijd | 23.00 uur tot 05.00 uur
Prijzen | VVK 11.00 euro / Deur 13.00 euro
Meer info | http://www.e-dance.nl

Comments

  • Goedie

    Goedie

    31 October 2003

    Takaaki Itoh? Who that?
    Ze hebben wel lef bij Eclips, al zal het hoogstwaarschijnlijk wel gesubsideerd zijn aangezien het een poppodium is, dus dan is dat ook weer niet zo gek. :D

Comments are closed