ID&T Logo

De algemeen directeur van ID&T, Duncan Stutterheim, draagt per 1 november zijn taken over aan Andre ten Wolde. Duncan richt zich meer op de verdere ontwikkeling van producten, de uitbreiding van het merk en de internationale markt. Hierdoor blijft er te weinig tijd over voor de dagelijkse leiding van het bedrijf.
Één van de nieuwe ontwikkelingen bij ID&T is ID&T mobile. In samenwerking met Telfort wil ID&T mobiele diensten aanbieden. De plannen van ID&T zijn groot. In de toekomst wil ID&T diensten aanbieden die specifiek gericht zijn op de wensen van het dancepubliek. Hierbij moet gedacht worden aan ringtones, mp3-muziek en zelfs toegangsbewijzen via de mobiele telefoon.

Nieuwe structuur directie ID&T
Andre ten Wolde nieuwe Algemeen Directeur

De top van entertainmentbedrijf ID&T is gewijzigd. Duncan Stutterheim, eigenaar van entertainment- & mediabedrijf ID&T, draagt per 1 november zijn taken als algemeen directeur over aan Andre ten Wolde. Ten Wolde is sinds tweeëneenhalf jaar financieel directeur van ID&T en werkte voorheen onder meer bij platenmaatschappij Arcade en TMF.

De driehoofdige directie van ID&T bestaat nu, naast algemeen directeur Ten Wolde, uit Sander Groet en Bas Meijer. Groet is event-supervisor en tevens belast met marketing en business development. Jurist Bas Meijer is binnen de directie verantwoordelijk voor business & legal affairs.

Duncan Stutterheim maakt met de structuurwijziging tijd vrij voor de verdere ontwikkeling van de producten van ID&T, de uitbouw van het merk en voor de internationale expansie van het bedrijf. "Ik denk in producten en consumenten. De dagelijkse leiding vergt te veel van mijn tijd. We staan voor de verdere uitbouw van het merk ID&T, onder meer door nieuwe initiatieven als 'ID&T Mobile' (mobiele telefonie), en de verdere uitbreiding van onze evenementen in het buitenland. Daar ben ik direct bij betrokken".

Andre ten Wolde: "ID&T is door de verscheidenheid van activiteiten een complexe organisatie die behoefte heeft aan dagelijkse aansturing. Duncan is en blijft de drijvende kracht achter ID&T, maar heeft door zijn focus op de producten en het merk te weinig tijd om het bedrijf operationeel aan te sturen. De nieuwe structuur vergroot onze slagkracht verder."
ID&T en Telfort lanceren nieuw mobiel merk voor dance-scene
Coming soon: ID&T MOBILE operated by Telfort

Telfort en entertainment- en media bedrijf ID&T gaan samen mobiele diensten aanbieden aan de Nederlandse dance-scene. Het nieuwe merk, ID&T MOBILE operated by Telfort, wordt in november gelanceerd. ID&T, groot geworden als organisator van grootschalige dance-events, wil hiermee haar publiek verder van dienst zijn. Voor ID&T en Telfort is de samenwerking een bewuste keuze om zich beter te profileren bij deze bruisende doelgroep.

De twee partijen introduceren het nieuwe merk ID&T MOBILE operated by Telfort in november. Het aanbod bestaat uit ID&T MOBILE, prepay en abonnement, met diverse specifieke mobiele diensten die aansluiten op de wensen van het dance-publiek. Voor toekomstige klanten van ID&T MOBILE betekent dit onder meer toegang tot ringtones, MP3 muziek - de nieuwste dancetracks via ID&T Radio - en allerlei interactieve diensten. Op termijn wordt gedacht aan electronische toegangsbewijzen voor de evenementen van ID&T, mobiele reserveringen en betalingen, en het uitwisselen en downloaden van party-foto's.

Voor ID&T is de samenwerking met Telfort een nieuwe uiting van haar brede benadering van het dance-publiek. In de filosofie van ID&T staat de dance-lifestyle centraal; daarom is het bedrijf voortdurend op zoek naar diensten en producten die uiting kunnen geven aan die manier van leven. Een eigen merk voor mobiele telefonie past daar naadloos in.

Het partnership met het dance-imperium van Duncan Stutterheim is een tekenend voorbeeld van de samenwerkingsactiviteiten die passen in de strategie van Telfort. Het publiek van ID&T is voor Telfort interessant, omdat mobiele telefonie essentieel onderdeel is van hun lifestyle.

Ton aan de Stegge, CEO van Telfort is enthousiast over het partnership. “ID&T is een toonaangevende partij in de dance-scene. Als geen ander voelen ze de doelgroep aan en weten ze die te bereiken. Daarnaast is het partnership tekenend voor de groeiambitie van zowel Telfort als ID&T.” Volgens Duncan Stutterheim was de keuze voor Telfort als partner niet zo moeilijk. “Van partners verwachten wij dat zij passen bij onze mentaliteit. Een partner moet ons de mogelijkheid bieden onze ideeën vorm te geven. Telfort past met zijn ondernemersgeest uitstekend bij onze plannen. De slagvaardigheid van Telfort in het voortraject bevestigde onze keuze.”