Alive en Kicking zou aanstaande vrijdag plaatsvinden in de Winkel van Sinkel. Door 'meningsverschillen' is de organisatie genoodzaakt geweest op zoek te gaan naar een andere locatie. Deze hebben ze gevonden in de ongeveer 150 meter verderop liggende Domstad City Theater. Al deze commotie mag de pret niet drukken. Er is een nieuwe locatie gevonden, er wordt extra geluid en licht geplaatst en natuurlijk mag de laser op Alive and Kicking niet ontbreken!
Combineer dat met de harde beats van onder andere Bas & Ram en Dana en Alive and kicking is een feit!

De eerste ALIVE AND KICKING, gepland op vrijdag 31 oktober in de Winkel van Sinkel is verplaatst naar DOMSTAD CITY THEATER (ook in Utrecht).

De datum, line-up en openingstijden blijven vrijwel ongewijzigd (aangezien er geen “Basement” is, vervalt helaas de boeking van Robbie303)

FCA-Music, samen met Club Risk verantwoordelijk voor de reguliere zaterdagavonden in de Winkel van Sinkel, ontwikkelde het ALIVE AND KICKING concept. Met ALIVE AND KICKING richt de organisatie zich op de diverse nieuwe stromingen in het uitgaansleven die buiten House, TechHouse en Techno/Electro vallen.

Op dit moment is Hardstyle zonder twijfel de populairste stroming in het Nachtleven.

Door meningsverschillen is de organisatie genoodzaakt om het feest niet te laten plaatsvinden in de Winkel van Sinkel, maar in de +/- 150 meter verder gelegen DOMSTAD CITY THEATER.

Als locatie is de DCT nog niet bekend in het land. Deze voormalige GET DOWN is verbouwd en wekelijks worden er feesten volgens het “BAD BOYS” concept gehouden.

Door alle commotie is er veel tijd en energie gaan zitten in het zoeken naar een juiste oplossing die alle partijen tevreden zou stellen.
Daardoor bleef er weinig tijd over voor de organisatie om zich te richten op zaken die belangrijk zijn voor de bezoekers. Zo is er nog geen deugdelijke website en heeft heeft de organisatie besloten om op het laatste moment een extra oplage van de pre-flyer te laten drukken en deze alsnog uit te delen. Er was dus geen tijd meer om de definitieve flyer te laten ontwerpen en te drukken.

Dezelfde pre-flyer is voorlopig op de website geplaatst (www.aliveandkicking.nl). De organisatie werkt er met man en macht aan om de site zo snel mogelijk werkend te krijgen.

Maar dit alles mag de pret niet drukken.

Om aan de kwaliteit te voldoen die men van deze organisatie gewend is zal er speciaal voor deze avond extra geluid worden ingehuurd en wordt het licht aangepast. Daarnaast mag een laser uiteraard niet ontbreken bij ALIVE AND KICKING.

Luister woensdag 29 oktober naar DANA SOLO en maak kans op een vrijkaart voor ALIVE AND KICKING! (ID&T-Radio tussen 21.00 en 23.00)

Comments

  • Goedie

    Goedie

    28 October 2003

    Ik stond eerlijk gezegd ook wel erg vreemd te kijken toen ik Dana op de agenda van de Winkel zag, maarja het is dus verplaatst. :D

Comments are closed