waterlife

Op zaterdag 16 augustus treedt ZUCO 103 op bij de derde editie van H4O fluid grooves in PRACHTIG onder de Erasmusbrug in Rotterdam. Samen met Gerd, Pathlesse en Chord Symbols proberen ze er een avondje van te maken om niet te vergeten.

De derde editie van H4O fluid grooves staat in het teken van levendige muziek en een intieme sfeer. Op het podium van PRACHTIG geeft ZUCO 103 een persoonlijk optreden, waarbij de akoestische sound van ZUCO 103 wordt afgewisseld met digitale muziek van o.a. Gerd & DJ Pathless en Chord Symbols. Het publiek maakt een belangrijk deel uit van deze interactie en
beleeft gegarandeerd een avond om niet te vergeten. Het feest wordt in beeld omlijst door de visuals van Digital Guerrilla.

Met twee albums en veel wereldfaam op zak is ZUCO 103 een band die naast grote podia als Pinkpop of Rock Werchter optredens in kleine zalen niet verafschuwt. De samensmelting van Braziliaanse klanken met o.a. invloeden van Hip Hop, Jazz en House heeft een warme uitwerking, die in een club als PRACHTIG niet misstaat. Van Lounge tot Reggae, van pittige vocale tot subtiele Brazilectro sfeer: alles zal 16 augustus voorbij komen. GERD (bekend van releases op EC, LEA en MUSIC MAN en van o.a. Metro Dade en Literon), DJ Pathless en Chord Symbols sluiten met meer digitale en electronische middelen de avond geheel in stijl af.


Praktische info
Datum: zaterdag 16 augustus
Tijd: 22.00 – 4.00 uur
Locatie: Waterlife blvd Under the bridge, locatie PRACHTIG Onder de Erasmusbrug Rotterdam. Bereikbaar met tram en metro, halte Leuvehaven. Parkeergarage onder de Erasmusbrug (ingang via Zalmhaven).
Tickets: € 20,- excl. reserveringskosten, incl. € 1,- voor Unicef
Kaartverkoop: Via de bekende voorverkoopadressen van TicketService Nederland, (0900) 300 12 50 (45 cpm) en aan de deur.