De maand augustus wordt een redelijk rustige maand in de Off Corso in Rotterdam. De wekelijkse zaterdag avond met het feest ON en de laatste vrijdag met het feest Chocolate gaan door maar de rest houdt een korte zomerstop.

ON |zaterdag 2 Augustus|23.00 uur|12,50 euro|Lounge & Mainhall|

Main Hall:
TONY FLEXX [DIESEL U MUSIC]
CLEON MACKNACK [FAME]
LOUIS [SO NASTY]

Lounge:
THELOINIUS and RON WOOD.

Thelonius
Als klein ventje ontdekte hij de magie van muziek toen hij een pick up met bij behorende "platencollectie" van zijn ouders kreeg. Thelonius ontdekte begin jaren negentig de hiphop (Yo MTV Raps, Villa 65: The Dutch Masters, Gangstarr, De La Soul) en is vervolgens vanuit de hiphop andere muzieksoorten gaan onderzoeken. Draait tegenwoordig alles waar "soul" inzit, van hiphop via afro beat naar deep house.

Cleon Macnack
De uit Alphen aan den Rijn afkomstige Cleon Macnack is gespecialiseerd in een dancestyle die hij het liefst funky club noemt. Met zeer veel enthousiasme probeert hij het publiek helemaal los te krijgen. De funky club style die dj Cleon ten gehore brengt is een style die steeds meer aan populariteit toeneemt. Enkele grote namen die zich op deze stroming storten zijn Roog, Quinten en the Goodfellas. Cleon heeft een aardige naam opgebouwd. Zo heeft hij meerdere malen gedraaid in dj café Sol, Escape Venue, Sinners, NOW & WOW en de jaarlijkse FFFW Danceparade in Rotterdam.

Louis
Begonnen met draaien toen hij 16 was, geinspireerd door een vriend. Na zijn eerste draaitafels te hebben aangeschaft werd het een jaar zonder vrouwen en wiet. Hij leerde zich te uitten via de muziek door het draaien van en luisteren naar Soul, Funk, ’74 - ’84 Disco, Hip Hop en (deep)house. Haalde zijn inspiratie o.a. uit mensen als Ron Hardy, Farley "jackmaster" Funk, Steve "silk" Hurley, Mr. Fingers a.k.a. Larry heard, Carl Craig, etc. Toen hij in '98 naar Rotterdam verhuisde is hij begonnen met draaien in wat kleine cafe's/lounges, tegenwoordig draait hij 2 of 3 keer per week. En geniet van elke minuut!