canal parade

Aankomende zaterdag is het weer tijd voor het homo-evenement in Nederland, de Amsterdam Pride. Chemistry zal dit jaar tijdens deze parade ook een gratis straatfeest organiseren genaamd, de Amsterdam Pride Summer Jam. Het wordt gehouden op het Amstelveld aan de Prinsengracht.

Amsterdam, zaterdag 2 augustus – Het is weer tijd voor hét homo-evenement van Nederland: de Amsterdam Pride 2003! Tijdens de highlight van dit festival – de roemruchte Canal Parade – organiseert Chemistry een gratis straatfeest langs een van de grachten: op het Amstelveld aan de Prinsengracht.

Van 31 juli tot en met 3 augustus organiseert de stichting Gay Business Amsterdam allerlei activiteiten in de hoofdstad. Op zaterdag 2 augustus vaart wederom de carnavaleske, extravagante Canal Parade met prachtig uitgedoste mensen door de grachten van Amsterdam.

Chemistry organiseert – in samenwerking met MOKO, een loungy restaurant annex cocktailbar – op deze dag de Amsterdam Pride Summer Jam! MOKO ligt aan een mooi, historisch plein in het centrum ter hoogte van de Prinsengracht: het Amstelveld. Summer Jam vindt plaats op deze hotspot, die ruimte biedt aan ongeveer duizend partygangers.

De Canal Parade begint om 12.00 uur en vaart rond 13.00 uur langs het Amstelveld. Summer Jam begint om 16.00 uur en duurt tot middernacht, hoewel iedereen vanaf 13.00 uur al welkom is. Een van de dj's is dj Lacroix, welbekend in de gay-scene als organisator van de Liberated gay party’s in Rotterdam. Een andere bekende is de 'Queen of the Scene' miss Nickie Nicole!

The complete line-up:
Lacroix (Liberated, Housewarmin')
Didier Stijn (Glamore, Housewarmin')
Marcello (a.k.a. Mister Chemistry)
Victor Coral (R.U.S.H.)
All hosted by miss Nickie Nicole (Salvation, R.U.S.H.)