solid grooves

Na enige vertraging komt Jay Denham eindelijk op het feest Solid Grooves in de Tivoli in Utrecht draaien. Vorige keer kon hij niet draaien vanwege paspoortproblemen maar aankomende editie op vrijdag 12 september staat hij er dan uiteindelijk toch!

Na een vermoeiende zomer gaan we weer beginnen aan een nieuw seizoen Solid Grooves. Het eerstkomende feest is op vrijdag 12 september natuurlijk weer in Tivoli Utrecht.

De line-up is als volgt:
23:00 - 00:00 Invite
00:00 - 01:30 Steve Rachmad
01:30 - 04:00 Jay Denham

Jay Denham
We hadden Jay eigenlijk geboekt voor het 5-jarig bestaan van Solid Grooves op 28 mei, dat kon helaas niet doorgaan vanwege paspoortproblemen. Nu is alles oke en zal hij 2,5 uur komen draaien op Solid Grooves. Zijn set zal vooral pompende, stoomtrein techno bevatten maar wel funky op zijn Amerikaans. Omdat hij tussen Chicage en Detroit is geboren en opgegroeid is hij geïnspireerd door beide steden. Vanuit Detroit worden zijn platen verspreidt via zijn eigen labels Black Nation en Sector 616. Verder heeft hij 2 albums uitgebracht op Disko B en een relaese op Gayle San's Equator. Jay heeft gedraaid over de hele wereld, in Nederland o.a. op Awakenings.

Steve Rachmad
Nederlands beste techno DJ en producer. Na zijn Amerikaanse tournee in augustus zal hij het nieuwe seizoen van SG waardig inluiden.

Invite
Bij uitstek het grootste technotalent van Urecht en omgeving. Inmiddels heeft Invite al sets gedraaid in Estland, België, Slovenië en Kroatië. Ook heeft hij in de Heineken Music Hall en Nighttown gedraaid. Hij moet er een keer van komen, vindt hij. Wij ook…

Tickets zijn 12,00 euro in de voorverkoop en 15,00 euro aan de deur.

De line-up voor vrijdag 21 november is alvast te vinden op de bijgevoegde flyer.