waterlife

Volgende week zaterdag, 9 augustus, zullen er op het feest Dive under with… de dj's van Low Key Lobby gaan tijdens deze editie draaien. Dit feest vindt plaats in de Prachtig in Rotterdam dat te vinden is onder de Erasmusbrug.

Op zaterdag 9 augustus draaien dj's Maestro, Selector, Armand en Gene bij 'Dive Under With… Low Key Lobby' in PRACHTIG onder de Erasmusbrug te Rotterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen.

Deze editie van 'Dive Under With…' wordt ingevuld door dj's van Low Key Lobby.

De party vindt zijn oorsprong in feestjes die gegeven werden in Hotel Central op de Kruiskade in Rotterdam. Initiatiefnemer Jeroen Englebert zet hier een 'no-nonsense' concept neer, waarbij het gaat om lekker genieten van muziek en mensen ontmoeten; het ontspannen gevoel van een 'meet & greet' in de lobby van een hotel. Bij Waterlife blvd Under the bridge zullen zij dit concept meenemen en het gevoel overbrengen naar de zaal.

Praktische info
Datum Zaterdag 9 augustus 2003.
Tijd 21.00 – 2.00 uur.
Locatie PRACHTIG, onder de Erasmusbrug Rotterdam. Bereikbaar met tram en metro, halte Leuvehaven. Parkeren in de parkeergarage onder de
Erasmusbrug (ingang via Zalmhaven).
Tickets € 7,50 excl. Reserveringskosten, incl. € 2,50 voor Unicef.
Kaartverkoop Via de bekende voorverkoopadressen van TicketService Nederland, (0900) 300 12 50. Op 9 augustus kaartverkoop aan de zaal.