impressive

Op 7 juni, de datum dat de organisatie 2-dance precies 2 jaar bestaat, start het nieuwe concept Impressive. Op dit feest zul je vooral de hardere muziek stijlen horen. Op deze editie staan onder andere Super Marco May, Luna en Sunny D!

In de nacht van 7 juni bestaat 2-dance precies 2 jaar. In die 2 jaar zijn de 2-dance feesten gegroeid van een klein gezellig feestje in een afgelegen oude boerderij tot wat het nu geworden is. Als er iets een rol heeft gespeeld in het succes van 2-dance dan is het wel de intieme sfeer die op ieder feest terug te vinden is.

Op zaterdag 7 juni gaat 2-dance met 'Impressive' een totaal nieuw concept starten. Binnen dit concept zullen de hardste house stylen vertegenwoordigd worden zoals hardstyle, oldskool en hardcore. Deze stylen zullen vertegenwoordigd worden door alleen de beste dj's van het moment.

Voor de 1e Impressive zijn de volgende dj's geboekt:

Sunny D
Supermarco May(it)
Luna
Jeroen Flamman
Promo
Kenny & Shiver
MC Remsy

Om 22:00 zal de 1e plaat worden opgelegd en de laatste plaat zal pas om 08:00 weer in de platentas verdwijnen. De 1e helft van de nacht wordt er hardstyle gedraaid en in de 2e helft van de nacht zal de pitch flink omhoog gaan voor de hardste oldskool en hardcore platen.

Dit concept gaat plaats vinden in de Lay Down op de Tractieweg in Utrecht. Deze lokatie biedt ruimte aan zo'n 1000 bezoekers en is door de hoogte van 't pand uitermate geschikt voor dit concept.

Niet alleen de muziek en de dj's zullen een belangrijke rol gaan spelen, ook de productie er omheen zal de naam 'Impressive' waar moeten gaan maken. In samenwerking met cyberdance zal er een megashow worden gebouwd met veel primeurs op lichtgebied.

Ook het geluid zal verzorgd worden door cyberdance. Zij werken nauw samen met P&B Audio. P&B Audio is in Nederland de enige leverancier van 'Funktion One'. Dit systeem laat al zijn concurrenten ver achter zich en wordt door experts gezien als het beste ter wereld! De opstelling voor deze avond is goed voor een kleine 44.000watt.

Met deze line-up, mega productie en de intieme sfeer die we kennen van 2-dance, gaat de naam van dit concept zeker waar gemaakt worden.

Voor een uitgebreide routebeschrijving, ticket informatie en voorverkoop adressen verwijzen we je naar de website: http://www.2-dance.com