integrate

Zoals we al eerder vermeldden zullen er nog 2 laatste dance events worden gehouden in de Haagse Hogeschool. Op zaterdag 7 juni vindt er een editie van speedfreax on tour plaats en op zondag 8 juni een editie van Integrate!

Je hebt het waarschijnlijk al gehoord of gelezen. Er is een nieuwe Integrate op komst! De allerlaatste editie in de Haagse Hogeschool, alvorens we verkassen naar het nieuw verbouwde Paard van Troje. Dit wordt wel de mooiste party lokatie van Nederland vinden wij en zal dus een waardige opvolger zijn van de huidige lokatie.

De gemeente Den Haag heeft uiteindelijk dus toch nog een maal een vergunning verleend aan Musika Tremenda voor het Atrium in de Haagse Hogeschool. Voor de laatste keer ooit zal deze prachtige futuristische locatie het decor zijn voor Integrate op zondag 8 juni (tweede pinksterdag).

Leuk extra nieuwtje voor de muzikaal breed geïnteresseerden is dat we tevens op de zaterdag een feest houden in de HHS. Hiervoor is Musika Tremenda de samenwerking aangegaan met Speedfreax. Speedfreax wordt muzikaal ingevuld met vooral uk garage (speedgarage, 2-step, enz.).

De integratie van kunst in decoratieve en interactieve vorm zal ditmaal een meer cartoonesk karakter krijgen. Het thema luidt dan ook “Happiness is just around the corner”.

De nieuwe site is online. Hij wordt nog verder uitgewerkt, met o.a. een prijsvraag, een muziek item (verrassing!) en een foto history. Hoe meer mensen op de hoogte zijn hoe beter! Dus, spread the word………..

Forum
Op de site staat tevens een forum. Je kan hierop discussiëren over zaken als de kunst en gedichten, de line-up en gewoon over de komende editie. Hij staat er net op, dus er wordt met smacht gewacht op jullie reakties!

Dance Poets Society
We zijn doorlopend op zoek naar leuke gedichten die de moeite waard zijn om te publiceren tijdens Integrate (nederlands en engels). Mocht je iets leuks weten, laat het ons weten via dancepoets@musikatremenda.nl. Je kan ook je stem uitbrengen op je favoriete gedicht in het forum op de site.

Dat was het voor nu.