XL logo

Xtralarge is weer terug sinds afgelopen zaterdag en wel in de club iT in Amsterdam. Afgelopen weekend hebben onder andere Ferry Corsten en Spider het weer feestelijk geopend. Komende weken staat onder andere een 8 uur durende solo van Armin van Buuren op het programma, Xtralarge is dus duidelijk weer terug!

Afgelopen zaterdag was de geslaagde opening van Xtralarge in club iT.
De succesvolle clubavond die bekend staat om haar sfeervolle en vernieuwende avonden ging van start met een drie uurs set van DJ Ferry Corsten en natuurlijk DJ Spider. De organisatie wil iedereen die er bij was bedanken voor een heerlijke avond en voor het terugbrengen van de echte XL sfeer in Amsterdam.
Na Ferry Corsten is het deze week de beurt aan DJ Marco V om de Xtralarge @ iT op haar grondvesten te laten trillen. Om te zorgen dat dit ook gebeurt wordt er gedurende de gehele week gewerkt aan de instalatie. Buiten Marco V draaien deze week ook DJ Dazzle, DJ Precision en publiekslieveling DJ The Freak. Voor iedereen die niet weet hoe je het beste bij Club iT komt staat er een routebeschrijving op de website : www.xtralarge.nl . De deuren zijn open vanaf 22:00 en de avond duurt tot 06:00.