Eau Dance Theatre logo

Aankomende weekeinde zal Johan Gielen solo in de «O» in Den Haag draaien. Hij reist de hele wereld rond maar staat dus dit weekeinde in Den Haag. Volgende week is het de beurt aan een andere bekende dj, die dit jaar furore maakte. Dan komt namelijk Tomcraft naar Den Haag. En jullie kunnen daar nog steeds kaartjes voor winnen, hier bij Groovetrackers!

S«O»S: JOHAN GIELEN SOLO (03-05-2003)

Johan Gielen zal aanstaande zaterdag weer zorgen voor een gevarieerde, melodieuze en spetterende set in «O» Dance Theatre. De Belgische DJ timmert inmiddels alweer een aantal jaartjes aan de weg in Nederland, België en de rest van de wereld. Hij begon zijn carriëre ooit in een kleine discotheek in Reusel, België. Sindsdien is er heel wat gebeurt in het leven van deze sympathieke DJ: zo stond hij de afgelopen jaren op Trance Energy en andere grote feesten en produceerde hij grote hits met zijn compagnon Svenson (Sven Maes) zoals 'Beauty of Silence'. Vandaag de dag heeft hij zijn eigen radioshow bij ID&T Radio genaamd 'Lift Off' en reist hij de hele wereld rond: Duitsland, Japan, Amerika enz. Op zaterdag 3 mei draait Johan uiteraard de hele avond tijdens 'Johan Gielen Solo' in «O» Dance Theatre.

NEXT WEEK S«O»S: TOMCRAFT (10-05-2003)

Op 10 mei is de Duitse Tomcraft te gast bij «O» Dance Theatre. Tomcraft geniet momenteel grote populariteit. Met zijn nummer 'Loneliness' wist hij de top 10 van
charts over de hele wereld te halen. Tomcraft mocht al op toonaangevende Duitse party's als Nature One, The LoveParade en Mayday staan. Afgelopen februari stond hij op zijn eerste grote, Nederlandse party: Trance Energy. Hij heeft al 18 tracks op zijn naam staan, waaronder 'Prosac' en 'The Lord' (met stemsample van Samuel L. Jackson) die beiden grote hits in de clubscene waren. Zijn album 'MUC' ligt sinds een paar maanden in de winkel.