Aankomend weekend staan weer de Nederlandse dj's centraal. Deze keer staan naast resident dj Edwin Bazen ook Ramon en Natarcia achter de draaitafels. Voor het visuele geweld moet je deze keer bij VJ Ottograph zijn die de vj-show voor deze avond zal verzorgen.

Ongeduldig kijkt Club Las Palmas uit naar aanstaande zaterdag! Naast resident Edwin Bazen twee van Nederlands beste dj's; Ramon en Natarcia. Daar waar een hoop dj's tegenwoordig allemaal dezelfde platen draaien weten deze twee het publiek immer voor zich te winnen met hun eigen mix van onbekende platen.

Daarnaast is Las Palmas erg verheugd MC Bunty en VJ Ottograph te mogen verwelkomen. Bunty is natuurlijk allang geen onbekende meer. VJ Ottograph daarentegen is nog niet bekend bij het grote publiek. Hij zal in ieder geval iedereen verbaasd doen staan met z'n vj-show. Naast het vj-en exposeert deze kunstenaar ook regelmatig met z'n eigen creaties. Zo is zijn werk binnenkort te zien op een belangrijke expositie in Berlijn.

In het Go Play Cafe het tweede optreden van de Amsterdamse dj D'Jaiz.

Grote zaal
NATARCIA
RAMON
EDWIN BAZEN

MC BUNTY
VJ OTTOGRAPH

Go Play Cafe
D' JAIZ

Het complete programma voor de maanden mei en juni is te vinden op de site. Op de site staat ook een enquete. Elke tiende persoon die de enquete invult ontvangt twee vrijkaarten voor een zaterdagavond naar keuze.