Dit jaar is het eindfeest van de FFWD Heineken Dance Parade, wat op 9 augustus plaatsvindt in Rotterdam, niet meer gratis. Er worden kaarten verkocht a 10 euro per stuk en de voorverkoop van deze kaarten start vandaag.

Op 1 mei start de kaartverkoop voor het eindfeest van de FFWD Heineken Dance Parade die op zaterdag 9 augustus voor de zevende keer in Rotterdam wordt gehouden. Met 350.000 bezoekers is de FFWD Heineken Dance Parade het grootste dance event van de Benelux. Na afloop van de parade, waarbij een karavaan van veertig trucks met DJ’s en danseressen dwars door de binnenstad van Rotterdam trekt, vindt traditioneel een grootst eindfeest plaats. “Gezien de grote hoeveelheid bezoekers kunnen we niet meer iedereen toelaten. Vandaar dat we dit jaar hebben gekozen om kaarten te verkopen, zodat we het aantal bezoekers van het eindfeest kunnen beperken tot een ‘intieme’ 50.000 man”, zegt organisator Bert Dijkstra.

Nieuwe locatie eindfeest
Ook de locatie van het eindfeest is anders. Het feest vindt plaats op het 3e Katendrechtse Hoofd, vlakbij metrohalte Rijnhaven. Op dit terrein zijn nationale en internationale DJ’s verspreid over vier arena’s, waaronder een Club en een Techno arena. Op de kop van de pier zullen in het kader van het waterjaar spectaculaire waterprojecties te zien zijn. De kaarten, met een symbolische prijs van € 10, zijn vanaf 1
mei overal te verkrijgen via Ticketbox. Kaarten zijn online te bestellen op www.ticketbox.nl of te koop bij de meer dan 1000 verkooppunten van Ticketbox, waaronder alle filialen van de Free Record Shop. Verkooppunten zijn te herkennen aan de groene Ticketbox sticker.

Via Eramusbrug naar nieuwe locatie
De FFWD Heineken Dance Parade begint met een warming-up tussen 11.00 en 12.00 op de Schiedamse Dijk in het centrum van Rotterdam. Om 12.00 uur rijdt de eerste wagen over de Coolsingel en deze komt omstreeks 16.00 via de Erasmus aan bij het eindfeest. De laatste wagen zal rond 17.00 uur binnenkomen. Het eindfeest begint om 15.00 en duurt tot 23.00. Kijk
voor meer informatie over de route of het eindfeest op
http://www.ffwdheinekendanceparade.nl