Vrijdag 6 juni is het tijd voor een nieuwe technoavond in Utrecht. Het is het concept Techno FX wat van start gaat in Tivoli in Utrecht. Dit concept staat in teken van technotalent in combinatie met bekende namen. Op deze editie staan op het programma: Oliver Ho, Invite en Drifter.

TECHNO FX VRIJDAG 6 JUNI 2003

Als line up voor deze nieuwe avond wordt een combinatie gemaakt van nieuw technotalent en spannende bekende namen (die niet al op elk technofeest te zien zijn geweest). Special guest voor de eerste editie is de internationaal zeer gewaardeerde engelse dj/producer Oliver Ho. Hij heeft zichzelf bewezen als een van de meest creatieve technoartiesten van de wereld. Dit met legendarische plaatreleases op labels als Blueprint en Drumcode. Daarnaast heeft hij natuurlijk ook zijn eigen labels Meta en Light and Dark. Dj sets van Oliver Ho bestaan uit organische ritmes, vaak aangevuld met een live drumcomputer en samples. Op de eerste avond van Techno FX kan Utrecht kennis maken met deze held!
De avond wordt geopend met een set van Utrechts ‘up and coming talent´ Invite en afgesloten door Techno FX host dj Drifter (o.a. bekend van TechnoLAB in de Vloer).
Start 23.00 u Entree 7 Euro

Next Techno FX Vr 1 Augustus 03

Comments

  • Goedie

    Goedie

    7 May 2003

    Leuk concept ben benieuwd en ben denk ik 6 juni wel aanwezig!

Comments are closed