nightlive

Er staat weer een avondje Clubgroove op het programma zaterdag in de Nightlive in Maastricht. Deze keer staan E-Craig, die vorige keer niet onverdienstelijk inviel voor Ronald Molendijk, en Guan naast resident dj Erwin op de line-up.

Zaterdag 10 Mei Clubgroove
Line up: Dj Guan, E-Craig and DJ Erwin (resident)

E-craig is back! Zijn nieuwe release Thanx we get is hard op weg nummer 1 te worden in de dancecharts. He produceerde ook onlangs Fuel – Do 4 luv. Een vocale groovy track met een herkenbaar theme. Gelicenseerd door het befaamde Hed Kandi op Spinnin Records, wat tevens de kwaliteit van deze track herbergt. E craig is al jaren bezig zijn naam te vestigen binnen de dancescene. Hij is o.a. bekend van de madhouse feesten van Jean!
Naast E-craig is wederom Guan van de partij. Vorige maand draaide hij in de plaats van Ronald Molendijk en dat was zeer goed aangeslagen bij het publiek! Met zijn funky groove stijl is hij dus wederom van de partij in Nightlive. Hij is bekend van zijn residency in de It. Naast deze 2 masters zal wederom resident DJ Erwin van de partij zijn, dit talent heeft verder geen introductie meer nodig en scoort hits met creamteam! Be there!
Entreeprijs: € 8.00
Openingstijden 23.00 - 6.00 uur

Watch out !!!!!!!!!
Alle talentvolle deejays opgelet!!
Ben je klaar voor je grote doorbraak? Schrijf je dan snel in voor deze dj contest in Nightlive!
Stuur een exclusieve eigen mix van 1 uur in en maak kans op een optreden met niemand minder dan Paul Oakenfold.
Geselecteerde winnaars worden gecontacteerd door Thirst en mogen op 1 van de 4 grote Thirst parties in Nederland draaien. Een van deze parties vind op 31 Mei in Nightlive plaats. Gedurende deze avond zal er uiteindelijk 1 finalist zijn die op 13 Juni in de finale mag strijden met de finalisten van de andere parties. De uiteindelijke winnaar hiervan mag zich een waar talent noemen en zal op 14 Juni samen met Paul Oakenfold een optreden verzorgen op een main event in de Amsterdam
studios!!!!!

Thirst rules and regulations:
* deejays die meedoen aan Thirst moeten ouder dan 18 jaar zijn
* Ingestuurde mixen moeten minimaal 45 minuten en maximaal 70 minuten lang zijn
* Het inschrijfformulier moet volledig ingevuld worden ingevuld en samen met je mix-cd (geen minidisc of cassette) en een recente foto worden opgestuurd. vergeet niet je naam op de cd erbij te zetten.
* minimaal 1 inschrijving per dj
* inzendingen worden niet geretourneerd
* deejays die naar de finale doorgaan worden beoordeeld op talent, creativiteit, techniek, presentatie en contact met- en reactie van publiek (neem je fans mee!)
*deelnemers krijgen een email ter bevestiging van hun inschrijving
*over de uitslag is geen correspondentie mogelijk

Daarnaast is op deze 31 Mei ook een line up in Nightlive om je vingers bij af te likken!
line up room 1:
Sister Bliss (faithless, uk)
Remy (nl)
Pako & Frederik live (nl)
Per (nl)
room 2: dj contest (schrijf je nu in!!)
Entreeprijs: 10 euro

Je kunt je inschrijven via de volgende link:
http://www.heinekenmusic.com
Van daaruit voor nederland kiezen en je via het formulier inschrijven!