virginity

Op 28 mei aanstaande wordt het dance-event Virginity gehouden in de Lichtfabriek in Haarlem. Op deze avond zullen Erick E, Fedde Le Grand en Dwin gaan draaien. Dresscode voor deze avond is wit en dat heeft natuurlijk alles te maken met de naam van het feest.

Altijd al wat willen doen de nacht voor Hemelvaart? Daniel de Grood uit Haarlem heeft een oplossing om deze avond goed door te brengen. Op 28 mei organiseert hij, in het kader van zijn opleiding Small Business, “Virginity” in de Haarlemse Lichtfabriek een dance event waarbij iedereen, zoals de naam al doet vermoeden, in het wit moet komen.

Tijdens deze avond staat er een super line up met: Erick E bekend van onder andere Sensation en Dance Valley. Bovendien bezit hij zijn eigen platenlabel OneStar recordings. Fedde Le Grand, sinds kort de nieuwe resident van de heropende iT en tot slot Dwin, resident in Las Palmas (Rotterdam). Een avond vol met groovy deephouse, club en tech house. Muziek waarbij je lekker uit je dak kunt gaan.

Wil je jezelf deze avond in een nieuwe witte outfit steken. Dan kun je op vertoon van je Virginitytoegangskaartje 20% korting krijgen op witte kleding bij Colombo fashion in Haarlem (check http://www.colombo.nu ).

De kaarten zijn te verkrijgen bij Trancentral, Frankey Records, Sounds, Colombo en online op http://www.virginity.tk en kosten 15 euro per stuk.

Virginity geeft 2 x 2 kaarten weg. Het enige wat je hoeft te doen is de volgende vraag te beantwoorden: wanneer startte Erick E zijn carrière?
Stuur een mailtje met het antwoord naar virginity@chello.nl