Dit weekeinde heeft de Las Palmas in Rotterdam weer een Nederlands getint avondje qua dj's. In de grote zaal zullen namelijk Victor Coral, MarYSol en Dwin voor de muziek gaan zorgen. Na het geweld van afgelopen dinsdag een leuk vervolg om het weekeinde te vieren.

Aanstaande zaterdag alle reden voor een feestje in Las Palmas! Alle vier de muren staan nog overeind na het geluidsorgasme tijdens Speedy J's Sweatboxer…

Speciaal voor Sweatboxer werd het revolutionaire Funktion-One geluidssysteem ingevlogen vanuit London. Naast Speedy J brachten ook o.a. Chris Liebing en Miss Kittin fantastische sets ten gehore voor een uitverkochte zaal.

Na enige tijd van afwezigheid is ze zaterdag weer terug achter onze draaitafels; Marysol! Vanwege haar drukke verplichtingen in zowel binnen- als buitenland alsmede een overgang naar een nieuw dj-agency hebben we het enige tijd zonder haar moeten stellen. Ze zal nu echter weer regelmatig te zien en te horen zijn in Las Palmas! In combinatie met onze residents Dwin, Victor Coral en MC Nova zal het zeker weer een heet avondje worden!

Het volledige programma:

Grote zaal
VICTOR CORAL
MARYSOL
DWIN

MC NOVA
VJ MACMOTION

Go Play Cafe
LOVE2PARTY DJ TEAM feat. LITTLE TIM & SANDEEP