future stars

Vrijdag 16 mei is het alweer tijd voor de 4e editie van Future Stars. Waar vorige keer Phats & Small als hoofdact op het programma stonden is het dit maal het duo Chus & Ceballos. Samen met future star Jair en met Clubman zullen ze de avond voorzien van muziek. En jullie kunnen daar kaartjes voor winnen, maar liefst 10 x 2 kaarten, hier bij Groovetrackers!

Op vrijdag 16 mei as. is Escape Venue in Amsterdam andermaal het toneel van Future Stars. Het concept dat opkomend deejay talent de kans geeft om zich naast de grote namen uit de dance scene te profileren is een initiatief van Jayh Samson en Erick E en kan na de drie voorgaande edities zonder meer een succes genoemd worden. Met internationale grootheden als Gene Farris, Andy Morris (Narcotic Thrust), Phats & Small en Tom Harding zijn de line-ups niet alleen een afspiegeling van de diversiteit van de dance-scene maar geeft de organisatie tegelijkertijd een statement af dat kwaliteit wel degelijk geboden kan worden voor een schappelijke entreeprijs (15 € voorverkoop).

Future Stars 4 staat in het teken van zogenaamde “Twisted, Tribal House”. Pompende beats met veel percussie en duidelijke progressive invloeden. De hoofdrolspelers van de avond Chus & Ceballos van stereo-productions in Madrid geven hier zo hun eigen draai aan : “the Iberican Sound”. Beide heren zijn in Nederland nog niet echt bekend bij het grote publiek maar genieten internationaal een zeer goede reputatie en zijn als producers duo al verantwoordelijk geweest voor een groot aantal floorfillers w.o. de Ibiza kraker van vorig jaar “That Feeling” van the Groove Foundation (één van de vele pseudoniemen van de boys). Dit is de eerste keer dat ze in Nederland te zien zijn en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen.

Future Star van deze editie is Jair. Via een aantal trials werd hij geselecteerd om op deze editie de warm up set te verzorgen. Zijn stijl wordt gekenmerkt door mooie, sfeervolle tracks met een duidelijke hang naar progressive beats. In de trials viel hij met name op door de beleving die hij tijdens zijn set laat zien. Jair weet precies wat hij draait en waarom. en dat is nou net iets wat wij de laatste tijd te weinig zien. En niet alleen bij de beginnende deejays!!! Ons inziens dus zeker de moeite waard om op tijd (23.00 uur) in Escape aanwezig te zijn.

Clubman completeert de line-up van de avond. Nog niet zo bekend in de directe omgeving van Amsterdam, maar al een prima reputatie in de meer noordelijke regionen. Zijn stijl is best te omschrijven als stevige grooves met dikke tribal invloeden. Met residencies in zowel Madrid als Barcelona was hij de logische keus om de line voor deze avond te completeren.

Future Stars begint om 23.00. Kaarten à 15 € vanaf volgende week in voorverkoop bij de bekende adressen.