Aankomende zaterdag komt Westbam weer naar Utrecht toe, in de Winkel van Sinkel welteverstaan. Deze Duitse dj onder andere bekend van zijn Electric Kingdom tour zal samen met Max404 boven in de Winkel de muziek voor de avond verzorgen.

Het heeft enige jaren geduurd, maar Westbam heeft eindelijk een gaatje kunnen vinden in zijn overvolle agenda om bij Club Risk in de Winkel van Sinkel te komen draaien.

Westbam is een graag geziene gast in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. In een ver verleden was deze Duitser met faam regelmatig te horen bij Club Risk/Winkel van Sinkel. Mede door zijn drukke agenda gaat dat de laatste jaren moeizamer om Westbam als DJ naar de Winkel van Sinkel te krijgen. Wel doet hij jaarlijks de Winkel van Sinkel aan tijdens de "Electric Kingdom Tour" waar hij naast het draaien, samen met Afrika Islam zijn intussen wereldbekende live-set als "Mr. X en Mr. Y" ten gehore brengt.

De sets van Westbam staan bekend om de verrassingen en heten altijd spectaculair te zijn. Het is dan ook een eer voor Club Risk om deze gerenomeerde naam en drijvende kracht achter o.a. "Mayday", het "Low Spirit Label" en vaste gast van het "Loveparade"-festival in de Winkel van Sinkel te hebben.

ZATERDAG 10 mei 2003
Club Risk @ de Winkel van Sinkel
presents BIG FUN!

DJ's: Westbam (D), Max404

Basement: Sculpturism (Audiosculpture Records) Eddy Kreischer/Dave Miller/Damian Keane/Sicco Bosscher

Entree is euro 14,00. Leden van ClubRisk@deWinkelVanSinkel euro 10,-.
Open 00.00 - 05.30

Comments

  • Goedie

    Goedie

    7 May 2003

    De elleboogscratcher, I gotta be there :D!

Comments are closed