integrate

Om dit te vieren gaat Integrate de eerste keer extra uitpakken met een waanzinnige line-up. Verspreid over drie zalen zullen o.a. dj’s Rush, Surgeon, Frank Kvitta & Guido Schneider de nieuwe locatie flink testen op haar techno-bestendigheid. Vanaf vrijdag 3 maart betrekken we de buitenaards mooie nieuwe locatie; Outland in Rotterdam.

Integrate krijgt nu de mogelijkheid om diverser en creatiever te programmeren om techno minnend Nederland op hun wenken te bedienen! Het evenement krijgt met drie zalen de trekken van een mini indoor festival. Met alles van minimal tot hardtechno, gemixt met house, tech-house en (label)specials. De openingstijden zijn ook ruimer: van 22.00 tot 06.00 uur feesten!

De eerste editie van Integrate kost slechts ¤ 18 in de voorverkoop (ex fee)! Bovendien krijgen de eerste 400 bezoekers op 3 maart de prachtige Integrate poster (70X100 cm) bij binnenkomst.

Outland
Het pand waarin de club is gevestigd heeft een rijke en woelige historie. De nieuwe eigenaren hebben de club volledig verbouwd en het resultaat is bijzonder fraai geworden. Outland heeft drie zalen (één glazen koepel!); vier verdiepingen; een waanzinnige geluidsinstallatie; een veelheid aan de nieuwste lichttechnieken; lasers; volop parkeergelegenheid; een gaming zone; een food corner; enz. Alle ingrediënten zijn aanwezig om ouderwets te knallen!

Area 001 – Main Hall
Na de opening van Integrate resident Frank Farrell zal dj Agent zijn kunsten komen vertonen. Boekingsburo Kne’Deep is bijzonder enthousiast over hun nieuwe aanwinst en prees hem aan als een grote verrassing. Daarna laat de populairste hardtechno held, dj Rush, weer eens zien waarom hij onbetwist de nummer één positie inneemt. Deze rasentertainer heeft al twee keer eerder Integrate op zijn kop gezet en zal voor die vorige prestaties niet onder willen doen. Frank Kvitta zal de afsluiting verzorgen. Deze nog jonge dj is ongelofelijk snel in populariteit gegroeid. Zijn stijl is hard en meedogenloos maar met de nodige humor in zijn sets. Rush en Frank Kvitta draaien ieder 2 ½ uur.

Area 002 – Basement (hosted by Lost, UK)
Integrate is een samenwerking aangegaan met het wereldwijd langst lopende techno evenement; Lost van Steve Bicknell. Al sinds 1992 organiseert Steve deze techno events door heel Londen. Alle grote namen hebben wel op Lost opgetreden en het evenement staat bij de Londenaren en vele techno dj’s wereldwijd in zeer hoog aanzien. Steve neemt voor deze gelegenheid de tech-house dj Max Duley mee uit Londen en zijn goede vriend Surgeon. Laatstgenoemde behoort ook al jaren tot de top van internationale techno dj’s.

Area 003 - Dome
Integrate resident Size zal een drie uurs set draaien. Zijn vorige set op Integrate staat nog altijd in het geheugen gegrift van alle minimal techno fans, zo briljant. Eveneens met een drie uurs set zal één van de populairste dj’s en beste producers op minimal/tech-house gebied, Guido Schneider, zich weer van zijn beste kunnen tonen. Bij zijn energieke uitstraling en sets kan niemand stil blijven staan.

Integrate
Vrijdag 3 maart 2006
Outland, Prins Alexanderlaan 37– Rotterdam
22.00 – 06.00 uur

DJ’s main: Frank Farrell (Integrate-NL), dj Agent (Fylo/Kne’Deep-CZ), dj Rush (Kne’Deep-USA), Frank Kvitta (Insane/Kne’Deep-DU)

DJ’s basement: Max Duley (Lost/Arc-UK), Steve Bicknell (Lost/Cosmic-UK), Surgeon (Downwards-UK)

DJ’s dome: Size (NL), Guido Schneider (Pokerflat-DU)


Prijs: ¤ 18 (excl. fee), ¤ 25 aan de deur

Comments

 • Heinos

  Heinos

  13 January 2006

  Integrate resident Size zal een drie uurs set draaien. Zijn vorige set op Integrate staat nog altijd in het geheugen gegrift van alle minimal techno fans, zo briljant.:worship:

 • Lizzard

  Lizzard

  13 January 2006

  aanwazig! zitten vette namen tussen! outland ook maar eens bekijken, hoorde dat ze een goed soundsystem hebben

  die ene avond was echt :love:

 • MNZ

  15 January 2006

  Best vet en niet duur!

Comments are closed