Op 3 februari a.s. kun je in Studio 80 de magie van b-switched ervaren. B-switched is een nieuw concept waarin een magisch verbond, tussen 3 deejays, vocalisten, producers en bovenal muzieliefhebbers, vorm krijgt. Een concept waarin “geswitched” kan worden tussen back2back deejaysets met vocals, livesets met louter eigen producties en pure deejaysets. B-switched is Esther, Estroe en ZoëXenia! WE TURN YOU ON!

Esther is het opkomende talent voor 2006. Een deejay met een geheel eigen stilo. Als zij haar stijl mag omschrijven is het: "clean, sensueel, uplifting en underground". Haar motto is dan ook: "Ik ben pas tevreden als iedereen tijdens mijn set net zo hard los gaat als ik!" Zij is o.a. resident van VONK in Hotel Arena en is ook regelmatig te horen bij de Notorious Underground party’s van de Pick Up Club.

Estroe is bekend van haar Detroit en heupswingende techno. Techno is echter nooit haar enige passie geweest. Met een geraffineerde smaak in house en tech-house heeft zij op menig feest de sfeer tot het ultieme kookpunt gebracht. Ondertussen is Estroe al twee jaar bezig met produceren, zijn in 2005 haar eerste releases uitgekomen op Lessismorecordings en Musical Journeys en hoopt zij in 2006 een nieuwe uitdaging te vinden in liveoptredens.

ZoëXenia is een multitalent, zij is niet alleen mc maar ook producer, songwriter en vocalist. Met een eigenwijze stijl waarin zij niet schroomt om zelfs van “de hik” een vette sample te maken weet zij een vernieuwend geluid in de dance-muziek te brengen. Als mc/ vocalist weet zij als geen ander het publiek in extase te brengen. ZoëXenia produceert al vier jaar. Met haar liveset die alleen uit eigen tracks bestaat weet zij het publiek te betoveren.

Op deze avond zal het b-switched trio de nacht ophitsen met een hete, opzwepende deejay-set waarbij Esther en Estroe back2back draaien gecombineerd met live vocals van ZoëXenia. ZoëXenia zal ook een live set met eigen tracks ten gehore brengen waarbij zij live zal zingen. Tevens zullen Esther en Estroe beiden een eigen deejayset draaien waarin zij puur hun eigen sound laten horen en Estroe ook haar eigen producties.

Groovetrackers zal hun Groove Track Award voor 2005 uitreiken en als klap op de vuurpijl kan Estroe vanaf middernacht gefeliciteert worden: Zij is dan jarig!

Vrijdag 3 februari 2006, entree: 5,- euro en Studio 80 zit op het Rembrandtplein nr. 17. Ingang naast de Kroon.