Law 2

Sound Architecture en Club Risk zijn in de vorm van het feest Law een samenwerking aangegaan. Tijdens Law 2 zal niemand minder dan Kenny Hawkes komen draaien in de Off Corso in Rotterdam. Naast hem zullen ook Eric de Man en Joachim gaan draaien. Win kaarten voor dit feest, hier bij GT.com!

Als deze avond net zo kunstzinnig qua muziek word als de flyer als ontwerp dan zit het wel goed. Samen met de eerste flyer zijn dit zeker de mooiste van de laatste tijd. Ondanks dat het de vorige keer een enorm succes was zal er deze keer geen diner vooraf zijn wat verzorgd werd door de Blender [Amsterdam] en waarbij Luvdancin de muzikale invulling in de hand had. Wat we overhouden zijn twee organisaties die wekelijks de meest uiteenlopende avonden neerzetten en daarbij de hulp inroepen van verschillende dj's.

HOUSE is waar het om draait deze avond. Alle tracks die uit liefde voor house zijn gemaakt zullen de revue passeren. Kenny Hawkes is geen kleine jongen, ondanks dat sommige van jullie het niet zullen weten heeft deze man in Europa diverse nummer 1 hits gescoord in de dancecharts. Zijn tracks bestaan uit elektronische muziek gemixt met zang en live instrumenten. Mede door zijn toedoen groeide Girls FM uit tot de grootste underground muziekzender in de U.K.. Hier leerde hij ook Luke Solomon kennen waarmee hij samen de woensdagavonden in Bar Rumba ging hosten, genaamd Space. Op deze avonden kwamen grootheden draaien voor een biertje, wat chips en de taxikosten naar het hotel. Namen als Francois Kevorkian, DJ Sneak, Pete Heller, Mark Farina, Cajmere en Derrick Carter zorgden voor onvergetelijke
momenten.

Eric de Man en Joachim zullen verder voor de muzikale invulling van de grote zaal zorgen. Ondanks dat deze twee natuurlijk ook een lekker techno plaatje kunnen draaien weten zij dan geen ander wat house is. Van minimaal tot funky en alles wat daarop gebaseerd is. Op de eerste avond waar een Law werd gepresenteerd zorgde Eric de Man voor een perfecte afsluiting waarbij het ongekend druk bleef tot sluitingstijd. Voor de mensen die altijd denken dat het feest pas om twee uur begint hebben we onze trots Joachim. Geniet van de muzikale kwaliteiten van deze jongen op de vroege avond. Geen hart zal onberoerd blijven.

Cassie 6 is een housekenner van de bovenste plank die de lounge zal vertegenwoordigen. Noem het maar op, hip hop, garage en pop zijn slechts een paar stijlen die ervoor zullen zorgen dat de bar het druk gaat krijgen. Deze man zorgt altijd voor volle zalen en extreme temperaturen op de dansvloer.

Het enige wat de dj's deze avond willen is een zaal vol met dansende mensen en dat doen ze door met liefde hun muziek te draaien. Dat is tenslotte het motto van deze avond, give and you shall recieve!

Zaterdag 24 april 2004
Sound Architecture & Club Risk presents Law 2

"Give and you shall receive!"

Kenny Hawkes [Paper Recordings]
Eric de Man
Joachim
Words by: MC Gary

Lounge hosted by Cassie 6 en Leroy
Location: Off Corso, Kruiskade 22, Rotterdam
Tickets: EUR 12,50
Presale: www.beep.nl