Extrema

De intimiteit die Extrema uitstraalt wordt niet alleen bereikt door de grote en middelgrote events. Ook dit jaar zullen er 2 kleine events plaatsvinden de eerste hiervan, "Gelikt", is in de beste club van 2002: Las Palmas. Met 2 area's en een thema dat een parodie is op de woorden glamour, roem en status maar vooral met de boodschap "BLijf jezelf"!

In 2004 zijn er maar voor 2 feesten gekozen, om de druk bij Extrema niet te hoog op te voeren. De eerste wordt gehouden in Las Palmas Rotterdam en de tweede in het Bonbonnière theater in Maastricht.

Het thema dit jaar is Gelikt. Met dit thema willen wij de glamour, roem en status eens goed in het 'nachtlicht' zetten, maar dan in een soort parodie. De Boodschap is blijf jezelf! Maar geniet vooral van het leven. De
uitstraling van de flyer is dan ook erg glamourus en er worden steeds bekende figuren op een tekenachtige manier ten toon gesteld.

Programmering Deze zal erg vernieuwend zijn met een groovy funky karakter. In een zaal komt Future Funk en in de andere electro en eclectische muziek.

Funkt D'Void (sc), Master H (fr), Eric de Man, Roog,
Rela El Canario, Hitmeister D, Denniz, Peter Neyenboom

Algemeen: Extrema
ExtremaGelikt
Soort evenement: klein dance event
Datum: woensdag 19 mei
Locatie: Las Palmas Rotterdam
Tijd: 22:00-06:00
Tijdsduur: 8 uur
Area's: Future Funk en Eclectisch
Verwachte capaciteit 1500