Volgende week vrijdag is er weer een nieuwe editie van het feest Shapes of Sound in de basement van de Nighttown in Rotterdam. Deze keer zullen de Nederlanders Steve Rachmad, Joris Voorn en Estroe achter de draaitafels staan. Win kaarten voor dit feest, hier bij GT.com!

Na de afgelopen editie met Jerome is het nu de beurt aan een andere meester binnen de dancescene,Steve Rachmad.

Steve Rachmad
Het is alweer te lang geleden dat Steve Rachmad (Nederlands beste en tevens meest vooraanstaande technoproducer en DJ) onze basement betreed. Al jaren reist hij stad en land af om overal het ware (Detroit) Technogevoel te promoten. Zijn producties (onder eigen naam en pseudoniemen als Sterac, Dreg en Ignacio) worden ook nog steeds buitengewoon enthousiast ontvangen. Hij is de gene die het detoit gevoel in nederland in leven houdt.

Joris Voorn
Neerlands hoop in bange dagen is dj/producer Joris Voorn (SINO, Soundarchitecture). De 25-jarige Rotterdammer bracht dit jaar de EP SA 001 uit, met vier nummers die in stijl variƫren van minimale tot stevige, melodieuze house en techno. De plaat oogstte lovende recensies en werd gedraaid door o.a. Laurent Garnier, Carl Craig en Technasia. Daarom zijn we blij dat we deze talent in ons midden hebben.

Estroe
Ze was een jaar resident tijdens Concept, waar ze draaide met onder andere Derrick May, Stacey Pullen en Sven Vath. In 1998 werd Estroe genomineerd als Nieuw Upcoming Talent voor een Zilveren Ster Award. Sinds die tijd krijgt Estroe steeds meer boekingen in binnen- en buitenland. Estroe (Esther) draaide al op vele gerenommeerde feesten en festivals, zoals Dancevalley, Awakenings, Extrema en Innercity. Van 2000 tot 2002 was ze resident in de Mazzo en had haar eigen avond. Nu is ze 1 van onze residents.

We zijn er van overtuigd dat dit een hele gezellige avond gaat worden, dus mis het niet!