mojo speakerplay

Speakerplay veruilt Hotel Arena voor de Heineken Music Hall met een line-up die alleen MOJO voor elkaar kan krijgen. Niet te geloven wat een namen. Dave Clarke is inmiddels de meest gewilde techno-dj ter wereld. Het leuke aan de line-up is dat er niet alleen grote namen uit het buitenland op staan maar dat er ook aan het Nederlands talent is gedacht. Hopelijk zien jullie in dat de naam "Steve Rachmad" niet bij de talenten had moeten staan maar bij de grote namen.

De line-up van dit event was al enige tijd te vinden op de website van MOJO. Inmiddels is ook de nieuwe website van dit evenement gelanceerd.

Speakerplay keert terug met techno-talent in HMH

Dit jaar zet Speakerplay haar techno tour voort in de Amsterdamse Heineken Music Hall met louter topnamen. Naast een bijzonder optreden van Jeff Mills die zijn DVD ‘The Exhibitionist’ komt presenteren is ook Dave Clarke op Speakerplay present. Verder staan de maniakale Green Velvet en de eigenzinnige Miss Kittin op het programma. De grote namen uit het buitenland worden aangevuld met nationaal talent waaronder Bart Skils, Steffi, Steve Rachmad, Estroe en Dimi Angélis.

Levende legende Jeff Mills legt begin jaren ‘90 de fundamenten van techno. Hoe hij zich sindsdien heeft ontwikkeld is terug te zien op de DVD ‘The Exhibitionist’. Mills draait in de etalage van een winkel in zijn geboortestad Detroit een betoverende driedecks set. De registratie is zowel een les als het bewijs dat hij tot de grootste der dj’s behoort. Op Speakerplay gaat Jeff Mills met zichzelf in de mix, terwijl ‘The Exhibitionist’ wordt vertoont op schermen.

Zeker sinds de verschijning van zijn album Devil’s Advocate, is Dave Clarke de meest gevraagde techno dj van het moment. Op de plaat is te horen hoeveel verschillende stijlen en invloeden hij in zich verenigd. Dave Clarke heeft speciaal voor deze editie van Speakerplay een live set samengesteld. Wie hem heeft gezien op Lowlands weet dat Clarke met zijn onnavolgbaar energieke stijl en dynamiek iedere dansvloer naar een hoogtepunt brengt.

Green Velvet is het uit de hand gelopen alter ego van Cajmere oftewel Curtis Jones. Hij riep Green Velvet in het leven om zijn niet-vocale producties en dj-gigs in onder te brengen. Toevallig werd de act populairder dan de man zelf. Green Velvet staat bekend om zijn uitzinnige shows en aanstekelijke sound. Hij scoorde een aantal flinke clubhits zoals het bouncy ‘La La Land’

Miss Kittin heeft electronica een stem gegeven. Binnenkort komt haar nieuwe album I Com uit en op Speakerplay laat ze horen wat komen gaat. De kleine zaal van de HMH, mede gehost door MTV Lounge, wordt geheel in de stijl van het nieuwe Miss Kitten album aangekleed. Ze neemt tevens haar eigen visuals mee.

In korte tijd heeft Speakerplay zich weten te ontwikkelen tot een ’household name’ als het om kwaliteitstechno draait. Speakerplay is dé avond voor de muzikale fijnproever. Na eerdere uiterst succesvolle edities met o.a. Richie Hawtin, keert Speakerplay terug met een ongewijzigd concept. Ook dit jaar brengt Speakerplay de meest relevante namen, naar de grootse clubomgeving van de Heineken Music Hall.

Meer informatie via de geactualiseerde website www.speakerplay.nl.

De kaartverkoop voor Speakerplay is reeds gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar via de bekende voorverkoopadressen.

Comments

 • kimberley

  kimberley

  7 April 2004

  Klinkt lekkah…… ff voor proeven hoe miss kitten t op volt doet 14 april

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  8 April 2004

  laat je het even weten dan hoe ze was? TENKS!

Comments are closed