5 Days Off 2003

Medio juli is voor de vierde keer 5 days off in Amsterdam. Dit 'kleinere broertje' van het belgische 10 days off breidt dit jaar uit, want behalve in de Melkweg is het dit jaar ook in de Paradiso! En 2 x 5 is ook 10 days off!
De eerste namen zijn al bekend: Ricardo Villalobos (live!), Laurent Garnier, !!! (chk, chk, chk) en Roger Sanchez

Medio juli vindt in de Melkweg te Amsterdam voor de vierde maal 5 Days Off
plaats, het enige meerdaagse indoor dance-festival van Nederland. In drie jaar tijd is 5 Days Off uitgegroeid tot een toonaangevend muziekfestival, met als voornaamste doel een dwarsdoorsnede te geven van wat beweegt en boeit in de elektronische muziekscene. Primeur dit jaar is dat 5 Days Off naast de Melkweg ook in Paradiso plaats vindt.

Mojo Concerts, Melkweg en de Belgische organisator 5 voor 12 slaan de handen ineen om ook dit jaar een boeiend, verrassend en vernieuwend programma neer te zetten. De eerste namen zijn reeds vastgelegd, te weten:

RICARDO VILLALOBOS Live: het eerste live optreden van deze minimale held in Nederland.
LAURENT GARNIER: Dit jaar bestaat zijn F Communication label 10 jaar.
!!! (chk, chk, chk): één van de nieuwste aanwinst van het W.A.R.P. label, een bizarre mix tussen The Happy Mondays en Defunkt.
ROGER SANCHEZ doet een “Release yourself” set.

5 Days Off is in 2000 ontstaan als het kleine broertje van het festival 10 Days Off, dat jaarlijks in de Vooruit te Gent plaatsvindt tijdens de Gentse Feesten. Voor de Belgische collega’s belooft dit een zeer speciale editie te worden, want 10 Days Off vindt dit jaar voor de tiende maal plaats! Het festival kan inmiddels gerekend worden tot de belangrijkste overdekte festivals ter wereld voor de betere dansmuziek en verwante kunst- en expressievormen. Meer informatie is te vinden op www.10daysoff.be

Net als voorgaande jaren zullen voor 5 Days Off passe-partouts verkrijgbaar zijn. Deze geven gedurende vijf dagen toegang tot alle programma’s binnen het festival en zijn bovendien ook geldig voor 10 Days Off.

Binnenkort zal ook de vernieuwde website van 5 Days Off online gaan, deze is te vinden op:
www.5daysoff.nl.

Comments

 • Chris

  Chris

  4 April 2004

  Yahoeoeoe!!!

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  4 April 2004

  en chris is back!

Comments are closed