female force

Een avond waarop alleen maar vrouwen en zelfs zes! vrouwen achter de draaitafels staan. Dit is het concept van het feest Female Force dat aanstaande zaterdag in de Powerzone in Amsterdam te zien is. Tijdens deze editie staan Natarcia, Debra, Marcella, MC Nova, Désirée en Susanne Alt op het programma.

Female Force, bestaande uit Dj Natarcia, Dj Debra, Dj Marcella, MC Nova, Désirée en Susanne Alt, zal zaterdag 22 november exclusief te bewonderen zijn in The Power Zone. De gebundelde muzikale krachten van de 6 vrouwen zullen je meevoeren naar hogere sferen.

Dj Natarcia is een van de bekendste vrouwelijke Dj's van Nederland. Bekend van feesten als Wasteland, Stalker en Silly Symphonies.

Dj Debra heeft binnen een korte tijd een naam weten te vestigen als Dj én producer. Ze is herkenbaar aan de voor haar zo kenmerkende Uplifting House.

Dj Marcella heeft haar grote bekendheid verworven bij Chemistry en heeft daarnaast geschitterd bij o.a. Dance Valley (Mainstage) en de Israëlische versie van Innercity

MC Nova werd vorig jaar genomineerd als MC/Vocalist tijdens de Lucky Strike Dance Awards 2002 en bevestigde haar kwaliteiten door onlangs met de groep Soulation een grote hit te scoren.

Zangeres Désirée schrijft haar eigen nummer en won vorig jaar de gerenommeerde Individuele Muzikanten Prijs in de categorie dance.

Saxofoniste Susanne Alt heeft een indrukwekkende lijst van opleidingen en prijzen op haar naam staan en heeft veel ervaring als het aankomt op samenwerken met Dj's.

Het voorprogramma van de Female Force zal worden verzorgd door Dj Ismedio. De deuren van The Power Zone openen om 23.00 uur en de toegang is zoals je gewend bent, gratis.