Op elke zaterdag van de maand had Chemistry een concept die de desbetreffende zaterdag invulde alleen soms komt het natuurlijk voor dat er vijf zaterdagen in een maand zitten. Dat is nu ook opgelost met het concept Onno & Friends. Aankomende zaterdag is de eerste editie in de Escape in Amsterdam.

Na de succesvolle kick-off party van Onno & Friends afgelopen augustus - dé
after voor de partypeople na Mystery Land - geeft de maand november ruimte voor een tweede editie.

Om zijn naam als resident van 's Neerlands beste en bekendste clubavonden waar te maken, mag ONNO gebruik maken van de vijfde zaterdag in de maand naast de gebruikelijke concepten Marcello Solo, Housewarmin', Marysol Inc. en Mainstage. Op zijn eigen avond kan hij dus helemaal zijn gang gaan, wat natuurlijk resulteert in entertainment van de hoogste kwaliteit. Geheel in sync met de oude Chemistry gedachte is de muziek de belangrijkste factor en drager van de avond.

ONNO viert dan tevens zijn 1-jarig jubileum als resident op de zaterdagavond van cluborganisator Chemistry. Geheel in stijl zal hij zijn eerste solo set tijdens ONNO & Friends neerzetten. Verwacht dus zes uur lang de beste, strakste en meest uplifting House van dit moment!

Voor de liefhebber van de beste housemuziek is dit een avond die niet gemist mag worden. Het beste bewaarde geheim van het Amsterdamse nachtleven zal deze avond laten zien en horen dat Chemistry nog altijd een leading role heeft en haar toekomst meer dan zeker heeft gesteld.

De avond zal gehost worden door Fred (driehoogachtersocialewoningbouwflat)

The future is now, be part of it…


ONNO & Friends
Saturday November 22
Escape, Amsterdam
Entrance EUR 14