ID&T Logo

De twee kwalificatiewedstrijden van Nederland zijn de laatste dagen het onderwerp van gesprek. De nederlaag kwam natuurlijk hard aan. In het parool verscheen toen een column van Henk Spaan waarin stond dat enkele spelers van Oranje 10 uur na die nederlaag naar een ID&T feest, Convertible, waren geweest. Dit zorgde voor veel commotie. Nu ID&T haar kant van het verhaal.

Naar aanleiding van het bericht van Henk Spaan onder de kop "Andy mocht mee, nachtje doorzakken" in het Parool van dinsdag 18 november 2003, het volgende.

Entertainment & mediabedrijf ID&T is onder meer organisator van het in de column genoemde evenement 'Convertible' dat zaterdag 15 november jl. werd gehouden in de Passengers Terminal in Amsterdam. Convertible is een jaarlijks door ID&T georganiseerd clubfeest. Het uitverkochte feest trok 3000 bezoekers. Op Convertible draaiden DJ's Roog, Tim deLuxe, Marnix en Ricky Rivaro. Het feest had als thema 'Zen' en werd in oosterse sferen gevierd.

ID&T verstrekt nimmer informatie over (vip)bezoekers van haar evenementen.

ID&T kan in reactie op voornoemd bericht wel mededelen dat van de door de heer Spaan genoemde reservering van een VIP-tafel door spelers van het Nederlands Elftal geen sprake is. Er is door ID&T aan de heer Spaan ook geen informatie verstrekt.

Rechtenvrije foto's van Convertible zijn te downloaden via de volgende link:
http://convertible.id-t.com/press/press/1515.htm