Awakenings

Eerder lieten we weten dat door het positieve besluit van de gemeente Amsterdam over de ruimere geluidsnorm, Awakenings met oud en nieuw door zou gaan. Nu (slechts twee dagen later!) is de line-up bekend en die liegt er niet om!

Er was nogal wat commentaar op de vorige line-up van Awakenings. "Te weinig vernieuwing" en "Alweer Liebing en Beyer" waren veel gehoorde kreten. Daarom kwam Awakenings met een idee. Vul in je profiel op de website drie dj's in die jij graag wilt horen en de dj met de meeste nominaties boeken wij op de volgende Awakenings!
Awakenings over de uitslag en line-up:

Helaas waren de nummers 1 t/m 5 allen reeds geboekt voor deze datum. Nu hebben we de nummers 6 t/m 8 geboekt! 3 nieuwe artiesten dus die jullie willen horen op Awakenings zullen op 31-12 naar de NDSM toekomen!!

De nummer 6 van de lijst is Oliver Ho. Deze wereldwijd gerespecteerde dj en producer (Meta Records) uit Londen komt samen met z'n maatje James Ruskin (die op Awakenings festival 2002 excelleerde) een technisch staaltje uithalen op 6 decks. De nummer 7 = Secret Cinema (Jeroen Verhey). Eigenlijk een schande dat deze man nog nooit op Awakenings stond. Bij deze live-act neemt hij VJ Finister mee waarmee Secret Cinema terecht internationaal diverse prijzen heeft gewonnen. De nummer 8 = Davide Squillace. Deze Napolitaan is een rijzende ster als dj en producer (Sketsh Records). Ook hij draait een set op 6 decks samen met zijn vriend Rino Cerrone die eerder al indruk maakte op Awakenings festival in 2001.

Met een technolectro openings-set van Herr Arter, daarna Bart Skils die vorig jaar ook op een perfecte manier het laatste uur van het jaar afsloot en de 6 decks set van resident Steve Rachmad en Joel Mull(die eerder al eens de gashouder in vuur en vlam zetten) en de liveset van techno-icoon Speedy J is dit een line-up waar we bijzonder trots op zijn.

De line-up:
21:30 - 23:00 Herr Arter
23:00 - 24:00 Bart Skils
24:00 - 01:45 Joel Mull & Steve Rachmad
01:45 - 02:45 Secret Cinema
02:45 - 04:30 Oliver Ho & James Ruskin
04:30 - 05:30 Speedy J
05:30 - 07:00 Davide Squillace & Rino Cerrone

Comments

 • Paul Bergenh.

  Paul Bergenh.

  14 November 2003

  wat een line up eej ? werd er zogezegd stil van… Benieuwd of ARTER ook hier zijn vocals doet :r

 • Ro

  Ro

  14 November 2003

  Was bijna naar Qlubtempo (God vergeef me) op O&N gegaan….wie stonden er allemaal in de top 5 eigenlijk? Hardcell & Grindvik? Dj Coby live? Kaartje ga ik maar snel halen. Joel Mull en Rachmad wordt serieuze techno denk ik. Ik denk dat Speedy J het moeilijk gaat krijgen, maar we wachten af. Dat voorbarige gedrag van die jeugdigen tegenwoordig. :D

Comments are closed