retro las palmas

Wie van Houseclassics houdt zit op vrijdag 28 november goed in de Las Palmas in Rotterdam. Daar vindt dan namelijk een nieuwe editie van Retro Mania plaats. Op dit feest zullen naast resident Denniz ook Marcella en 2 O'Clock Ron gaan draaien.

Eind oktober ging Retro Mania met een knalfeest van start. Zowel Denniz, Marysol als Marcello lieten 6 uur lang muziekgeschiedenis voorbij komen. De volle zaal kon er maar geen genoeg van krijgen!

Op vrijdag 28 november gaat Retro Mania gewoon verder waar het vorige keer eindigde; met de allerbeste houseclassics.

Resident dj Denniz ontvangt dit keer Marcella en "Mr Lunapark" 2 O'Clock Ron. Deze laatste is al vanaf het begin betrokken bij de Nederlandse dance-scene en weet als geen ander de juiste sfeer te creëren met zijn uitgebreide collectie classics.

Onder het motto "vroeger was alles leuker, gezelliger en goedkoper" nodigt Las Palmas je uit om weer even terug te gaan naar die spannende tijd van de smileys, de RoXY, de iT en de illegale feesten! De entree bedraagt slechts 5,00 Euro…

De volgende editie van Retro Mania is tijdens Viva Las Palmas op 31 december 2003. Tijdens het Oud en Nieuw feest van Las Palmas zullen Ramon, Dwin en Edwin Bazen in het Go Play Café het publiek de hele nacht op houseclassics trakteren.