Op donderdag 4 december 2003 vindt alweer de zesde editie plaats van Invited in de vertrouwde thuisbasis, Panama te Amsterdam. Dit keer zal Tiësto zijn avond compleet maken met niemand minder dan Danny Rampling, die een exclusief drie uur durend optreden zal verzorgen!
Na 5 zeer succesvolle edities van Invited by Tiësto, is ook de 6e editie op 4 december geheel uitverkocht. Hiernaast zijn ook alle 150 beschikbare plaatsen voor het restaurant inmiddels gereserveerd.

Danny Rampling
Deze Engelse top dj is een pionier van het eerste uur en behoort absoluut tot de gevestigde orde van de internationale dance scene. Tot en met 2002 had hij gedurende 6 jaar op zaterdagavond zijn eigen populaire show op Radio One van BBC. Momenteel reist Danny Rampling de hele wereld over: van Tokio tot Moskou, van New York tot Ibiza, en binnenkort komt hij dus ook naar Amsterdam! Samen met Tiësto zullen ze garant staan voor een unieke combinatie van muziekstijlen en een onvergetelijke avond.

Marnix
De studio van Panama wordt ditmaal eigen terrein van dj Marnix. Deze dj heeft in de loop der tijd een grote bekendheid opgebouwd met zijn eigen feesten T-Dansant en Rise en stond dit jaar op Sensation, voor maar liefst 40.000 toeschouwers! Vanaf 11.00 uur zal hij een vier uur durende set gaan draaien!

Zoals velen weten start Invited al vroeg in de avond. Vanaf 19:00 uur zal het restaurant openen waar een heerlijk drie gangen keuze menu op de kaart zal staan. Het menu wordt momenteel door de nieuwe chef-kok van Panama samengesteld en zal binnenkort op de website te zien zijn. Via diner@invited.nl kan één van de felbegeerde tafels gereserveerd worden.
De show begint om 21:00 uur en de bezoekers worden geadviseerd zo vroeg mogelijk te arriveren in verband met beschikbare parkeergelegenheid. Wie eerder bij Invited aanwezig is geweest weet dat Tiësto de officiële sluitingstijd van 03.00 uur met een korrel zout kan nemen en Invited altijd een waardige afsluiting krijgt!

Cruise Terminal Rotterdam
Wie geen ticket meer heeft kunnen bemachtigen hoeft niet helemaal teleurgesteld te zijn, want op 29 januari 2004 zal Invited flink gaan uitpakken met de GOLD edition!
Degenen die op 25 september aanwezig waren bij de eerste editie van Invited in Rotterdam kunnen beamen dat dit een zeer bijzondere avond was. De indrukwekkende locatie met een prachtig uitzicht over de Maas, de Erasmusbrug en skyline van Rotterdam leent zich perfect voor dit concept. Uit de vele reacties die Invited heeft gekregen is besloten terug te keren voor een zeer speciale editie op 29 januari 2004.
De voorverkoop voor deze zeer speciale avond in Cruise Terminal Rotterdam zal op woensdag, 19 november van start gaan. Details zullen als eerste via de website en member nieuwsbrief van Invited worden gecommuniceerd.