Aankomende zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe editie van Big Fun! in de Winkel van Sinkel in utrecht. Op deze editie staan er 2 bekende Nederlandse dj's namelijk: Brian S. en Ricky Rivaro. Naast deze 2 draait ook nog Dave 'Dinges' Da Costa een set.

Elke tweede zaterdag van de maand is het Big Fun! in de Winkel van Sinkel. Big Fun, de avond die in het teken staat van gezelligheid, hilariteit en SeriousFun, garandeert zijn bezoekers wederom een topavond, met twee enerverende prominenten van de nieuwe generatie DJ's:

Brian S.
Brian S., resident van RUSH (Chemistry's succesvolle donderdagavond in de Escape, Amsterdam) zal deze avond de spits afbijten. Hij begon als opwarmer in de iT (voor grote namen als DJ Jean en Marcello), maar werd al snel ontdekt en kreeg binnen no-time vele aanbiedingen uit het hele land. Een avond Brian S betekent een fantastische party-atmosfeer met veel funky en groovy tunes, gebracht door een DJ met "personality".

Ricky Rivaro
Ricky Rivaro (Rik de Vries) begon als 16 jarige te draaien in 1993. Met een aantal organiseerde hij maandelijks 'Dansation', maar zijn naamsbekendheid heeft hij te danken aan de twee uur durende show op ID&T radio in de zomer van 2002, waarin hij zijn passie voor muziek kon delen met het hele land. Kort daarop volgde de compilatie CD "Slow Down, Preasure Up", waarmee hij de interesse wist te wekken van o.a. Club Risk. Zijn muziek kan het beste omschreven worden als een grote variateit van verschillende stijlen kwaliteits housemuziek, zijn sets zijn zelf "solide als een rots". Rivaro houdt van energy-based music, waarbij vrolijke, lachende mensen op de dansvloer zijn doel is. Een betere drijfveer is vrijwel ondenkbaar…

Praktische info
Datum: Zaterdag 9 Augustus
Locatie: Club Risk @ de Winkel van Sinkel
Line-up: Ricky Rivaro, Brian S., Dave 'Dinges' Da Costa
Prijs: Entree is euro 12.50 Leden van Clubrisk @ de Winkel van Sinkel betalen uiteraard euro 10,-
Tijd: Open 00.00- 05.00