Trash

"Uitgaan moet weer leuk en gezellig worden. Geen grote hallen met dreunende techno, maar een kleine, intieme locatie waar de muzikale invulling van alles kan zijn." Dat is de basisgedachte achter 'Trash', een nieuwe zondagavond in het centrum van Amsterdam, georganiseerd door Rub.ber Visions.

Na de eerdere Rub.ber Room avonden, die plaatsvonden tijdens de eerste serie Reactor feesten in de Power Zone (gehost door Rub.ber Bookings) bleef de drang naar kleine, intieme feestjes bestaan. Met Trash proberen we in deze behoefte te voorzien. Op zondagavond 27 juli zal Rub.ber Visions 1-malig 'Trash' hosten in de Amsterdamse venue Bitterzoet, aan de Spuistraat 2, op nog geen 400 meter afstand van Amsterdam Centraal Station.

Trash is zowel de naam van de avond, als de muzikale omschrijving.

Het doel is simpel, een leuke avond neerzetten voor mensen die niet voor de kwantiteit van een feest gaan, maar voor de kwaliteit. Met opzet is de entree laag gehouden (¤ 5,-) om zo een lage drempel te creëren voor de bezoekers. Tevens is er voor de 1e 125 bezoekers een gratis welkomstdrankje.

De line-up bestaat uit 3 dj's en 1 heel speciale live act; achter de draaitafels staan Burt Steel, Kostas Hom aka Robbert de Hiro en Pim Warnars. Tevens zijn we zeer blij met optreden van de live act Bleistifft. Hun naam is snel rijzende wat mede geresulteerd heeft dat ze op Impulz Outdoor optreden a.s. zaterdag, 28 juni.

Er zal geen specifieke dresscode gehanteerd worden, maar er wordt wel enige 'effort' verwacht inzake je kleding (think trash !). Blauwe spijkerbroeken en witte t-shirts worden dan ook zonder pardon geweigerd. - TRASH 2 IMPRESS !

Indien je GRATIS via SMS herinnerd wilt worden aan deze avond, stuur dan je gsm nummer naar info@trashclub.nl en enkele dagen voorafgaand aan het event, ontvang je een GRATIS SMS herinnering.