Aankomende zaterdag is er naast de solo van Marcello nog een speciale gast uitgenodigd voor het feest. Ze hebben de Franse dj Dan Marciano uitgenodigd, deze man heeft onder andere samen gewerkt met mensen als David Guetta en Laurent C.

Amsterdam - Na de geslaagde terugkeer van Chemistry in Escape vorige week, staat voor aanstaande zaterdag - 5 juli - een speciale Marcello Solo gepland. Deze keer namelijk niet solo, maar met als special guest de gerenommeerde Franse house dj Dan Marciano (Queen Club, La Loco). Tijdens de memorabele Chemistry-avonden in Parijs in april dit jaar bewezen beide heren al elkaar prima aan te voelen en naadloos te kunnen inspelen op het uitzinnige Franse publiek. En nu is Amsterdam dus aan de beurt.

Dan Marciano is 1 van de kopstukken in het Franse dance land. Hij werkt onder andere als dj/producer samen met namen als David Guetta en Laurent C, met wie hij onder andere deel uitmaakt van de Fashion TV World Tour 2003.
Naast een veelgevraagd international dj is Dan Marciano tevens organisator van de populaire Week-parties in de Queen Club op de Champs Elysees in Parijs en zal hij met Chemistry de komende tijd meer wapenfeiten creƫren in Parijs.

Marcello Solo, Special
Zaterdag 5 juli
DJ's: Marcello, Dan Marciano (Fr)
Tijd: 2300-0530 uur
Locatie: Escape, Rembrandtplein 11, Amsterdam