Passionate Thursday

Op 17 juli is het tijd voor een nieuwe editie van Passionate Thursdays, met deze keer niemand minder dan de Amerikaan Gene Farris! Samen met de live begeleiding van Norman Soares (Percussie), Adir 'The Messenger' (Trompet) & Costar (Saxofoon) beloofd dit weer een leuke editie te worden. Jullie kunnen nog steeds kaarten winnen voor dit feest hier op Groovetrackers.com

GENE FARRIS (Chicago, USA)
Dunca de la Funk (NL)

Accompanied by:

Norman Soares (Percussie)
Adir 'The Messenger' (Trompet)
Costar (Saxofoon)

Baal jij ook dat op sommige feesten de passie ver te zoeken is? Treur niet langer en kom op 17 juli naar de Off-Corso te Rotterdam voor de tweede Passionate Thursdays. Voor deze zomer editie komt de Chicago House legende Gene Farris een speciale set spelen. Niet alleen hoor je de beats van de platen maar ook de beste live artiesten van Nederland zijn aanwezig om het geheel een extra speciaal tintje te geven.

De combinatie tussen DJ's en live artiesten is een centraal thema tijdens Passionate Thursdays. Resident DJ Dunca de la Funk zal de avond inleiden. Na vele gezamenlijke optredens met percussionist Norman Soares en saxofonist Costar zijn de drie volledig op elkaar ingespeeld waardoor elk hoogtepunt wordt uitgewerkt tot een ware explosie. Deze avond worden ze ook nog eens bijgestaan door Adir 'The Messenger' die op de trompet zal meespelen.

Verder zal de 'Saxophone' lounge, gehost door FAME resident Costar, de eerste bezoekers speciaal verwelkomen. Residents Meir en Eckersley draaien hier de hele avond laidback, sexy house tunes.

Niet alleen de line-up krijgt veel aandacht ook sfeer en décor staan hoog op de aandachtlijst. Speciaal voor deze editie zal Berry en Jesper DECO de Off-Corso geheel in toepasselijke stijl aankleden.

Vraag jij je ook al af waar de passie gebleven is? Begin het weekend één dag eerder en laat je mee voeren door de warme klanken van Passionate Thursdays in de heetste club van Rotterdam.