Het is weer tijd voor Burn baby burn en wel op de dag dat de zomer officieel begin. Beter tijdstip kan er niet zijn om dit hete feest op te houden. Op deze editie komen de dj's Natarcia en Smokin' Jo langs om het publiek te vermaken met hun sets.

Burn baby burn
Op 24 mei jongstleden ging "Burn Baby Burn" van start in Club Las Palmas. O.a. Joost van Bellen en Phats & Small zorgden voor een fantastische avond voor een zo goed als uitverkocht huis. Aanstaande zaterdag, op de dag dat officieel de zomer begint, is de tweede editie die ongetwijfeld weer voor hete taferelen zal gaan zorgen!

Naast resident Dwin heeft Las Palmas twee vrouwelijke top-dj's uitgenodigd; Natarcia en Smokin' Jo. Natarcia is natuurlijk allang geen onbekende meer voor het vaste Las Palmas publiek. Smokin' Jo is deze zomer de hotste dj op Ibiza. Naast haar residencies voor Manumission in de Privilege en voor Ministry of Sound in de Pacha draait ze aanstaande zondag ook op het wereldvermaarde terras van Space. Maar allereerst zal ze natuurlijk Rotterdam veroveren met haar funky en groovy sounds. De dj's worden visueel en vocaal ondersteunt door VJ Moodscaping en MC Nova.

In het Go Play Café draaien Viccc en Las Palmas resident Edwin Bazen.

54
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli organiseert Las Palmas "54" met o.a. Bob Sinclar, Yellow, Roog, Marcella en Victor Coral. De voorverkoop, met name voor de vrijdag, gaat ontzettend hard.
Kaarten zijn te koop bij www.voorverkoop.net, Basic Beat en Outland. Wees er op tijd bij!

Het complete programma voor 54 is te vinden op de Las Palmas site