Een avond uit hoeft helemaal niet duur te zijn. Dit weekend is er zowel in Rotterdam als Amsterdam een gratis feest.
In Amsterdam in de muziekfabriek is er groovy club en house met onder andere DJ Marcello en in Rotterdam is er een eclectische mix van electro en techno met Lady Aida, Herr Arter en Terry Toner!
Je kan je op http://www.whatareyoudoingtonight.nl gratis op de gastenlijst laten zetten.

Op 21 juni kun je kiezen! Twee feesten in twee unieke locaties. En beide helemaal gratis! In de Muziekfabriek, een voormalige melkfabriek in Amsterdam Oost, verwelkomt Emotion productions vanaf 10 uur Miss Nine, Dj Alpha en de enige echte Marcello. In de legendarische locatie Hal 4 te Rotterdam bouwt Mistik vanaf 11 uur een electro/techno feestje met Dj Benny Bang, Lady Aida en Electronation's Herr Arter en Terry Toner. Op www.whatareyoudoingtonight.nl kun je je op de gastenlijst laten zetten.

De Muziekfabriek, Amsterdam
De Muziekfabriek is gesitueerd in een zijvleugel van een oude melkfabriek. Het pand bood tot voor kort nog onderdak aan lasergame-organisatie The Force. De enorme rode neonletters verwelkomen je nog donker en sinister boven de ingang. De postindustriele functionaliteit, gekoppeld aan een sfeervolle uitstraling doen nog te meest denken aan de oude Zillion in Antwerpen. Het pand is zowel met de fiets, auto of tram goed te bereiken. De auto is gemakkelijk te parkeren voor het pand en station Muiderpoort is op een steenworp afstand.

Hal 4, Rotterdam
Nadat het Rotterdamse drinkwaterleidingbedrijf het uit 1874 stammende complex verliet, maakte Nederland in de jaren '80 hier kennis met de New Wave van The Cure, The Human League en New Order. In de jaren '90 was Hal 4 het toneel van de eerste Rotterdamse feesten van Ted "Now & Wow" Langenbach. Logisch dus dat deze legendarische locatie nu onderdak biedt aan een eclectische mix van electro & techno. Hal 4 is bereikbaar met tramlijn 1 vanaf Centraal Station (halte lage filterweg). Met de auto kan het niet missen: vanuit het centrum einde maasboulevard. Bij het Shell station rechtsaf, daarna tweede afslag watertorenweg.