nightlive

Aankomende zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe editie van Moonbass. Dit hardstyle georiënteerde feest dat door de organisatie Dance Code, die ook achter het feest Overload zitten, wordt georganiseerd vindt plaats in de Nightlive in Maastricht. Op deze editie draait onder andere de bekende Italiaan Danielle Mondello!

Op zaterdag 21 juni is het weer tijd voor een nieuwe Moonbass in de Nightlive te Maastricht. Moonbass is ondertussen een waar begrip
geworden onder de echte hardstyle liefhebbers in Limburg.

Eerdere edities stonden telkens garant voor geweldige en sfeervolle avonden met top deejays uit binnen- en buitenland. Dit keer pakt Dance Code groots uit met twee Italiaanse toppers:
Danielle Mondello en Mark Neile. Daarnaast zal Showtek (Shockers, Defqon 1) laten zien waarom zij het
afgelopen jaar gegroeid zijn tot een van de beste live-acts in de hardstyle-scene. Verder staan er in de hardstyle zaal nog de volgende deejays op het programma: DJ Patrick van het Frequence outdoor festival, Moonbass-resident Extreme A en twee lokale toppers: DJ Mol en DJ Byontik.

Zoals bij elke Moonbass is er ook dit keer weer een mooi ingerichte lounge room aanwezig waar je terecht kan om even lekker bij te komen of gezellig een praatje te maken in een van de gezellige zithoekjes. De groovy tunes worden hier verzorgd door Sven Ixel van de Matrixx in Nijmegen, DJ Mathon, Cyrio en Moonbass-resident Jochem.

De complete line-up

Main area:
Danielle Mondello (Italy)
Mark Neile (Italy)
Showtek Live (Shockers)
Extreme A (Dance Code)
Mol (HardbeatZ)
Patrick (Frequence)
Byontik (Lunar Eclipse)
Hosted by MC Ruffian

Groove Area:
Sven Ixel (Matrixx)
Mathon (Premier)
Cyrio (De Moeite)
Jochem (Dance Code)

Openingstijden: 23.00 - 6.00 uur
Entreeprijs: 13.00 Euro