nightlive

Dit weekeinde is het tijd voor wat hardere muziek in de Nightlive in Maastricht. Het feest HQ zal namelijk daar plaatsvinden. Op deze avond staan de dj's JP, Fausto & Rossi achter de draaitafels!

Zaterdag 14 Juni - HQ meets Nightlive !!!
room 1: Deejays JP, Fausto & Rossi
room 2: Miller time ladies chill

Jp begon al op vroege leeftijd met draaien. Eind 1988 had hij zijn eerste house party en werd beinvloed door het house virus.
Hij heeft verschillende stijlen die hij overbrengt naar het dancepubliek, niet alleen hardhouse, maar ook groove en techno weet hij heel goed te draaien. Hij noemt het, Instrumental Techhouse. Met 3 draaitafels maakt hij het publiek helemaal tot zijn eigen. Niet alleen als dj, maar ook als producer weet hij zijn naam te vestigen.
Naast JP is Fausto ook van de partij! Eind jaren 80 raakte hij bekend met het draaien van plaatjes en maakte er zijn beroep van. Hij draaide op veel verschillende parties naast grote deejays. Van Ibiza tot Amerika, van Italie tot Finland, overal heeft hij al gedraaid. Met zijn extreme draaistijl weet hij het publiek telkens weer te op te zwepen!
En als laatste hebben we niemand minder dan de maandelijkse resident Rossi. Hij is al aardig bekend bij het vaste nightlive publiek en weet telkens weer er een super avond van te maken met zijn pounding beats!
Openingstijden: 23.00 - 6.00 uur
Entreeprijs: 10.00 Euro