Zaterdag 7 juni is het tijd voor de derde editie van het feest Steam!Up. Dit is een concept van Club Risk dat wordt gehouden in de Winkel van Sinkel aan de oudegracht in Utrecht. Op deze avond zullen Eric de Man en Erick E weer draaien!

Zaterdag 7 Juni
Club Risk @ Winkel van Sinkel
Presents STEAM!UP

Your sensual fullfilments with music, acts, mystery and extra's all night long!
Entree is euro 12,50. Leden van ClubRisk@deWinkelvanSinkel euro 10,-.
Open 00.00 - 05.00

De derde editie van Steam!UP komt er weer aan. Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Club Risk nl deze avond in de Winkel van Sinkel, waarbij aspecten van mysterie, fun en sensualiteit centraal staan. De Steam!UP avonden worden elke keer weer met enthousiasme ontvangen door de bezoekers. Het gaat de organisatie er met name om tijdens deze avond een open, vrouwvriendelijke en gezellige avond te creƫren. De muziek van de resident DJ's van Club Risk, Erick E en Eric de Man (die mede verantwoordelijk zijn voor het succes van Club Risk en de STEAM!UP avonden) geeft op geheel eigen wijze een extra dimensie aan deze avonden door de melodieuzere spectra van de dansmuziek te verkennen. Erick E staat bekend om zijn vrolijke noot, terwijl Eric de Man ritmisch het geheel langzaam op kan bouwen tot een ware climax!

Deze zaterdag zal Club Risk weer veel extra's hebben in mysterieuze, geheimzinnige en sensuele vorm. De aankleding, licht en omgeving zullen geheel in deze tekenen worden omgetoverd ook heeft deze STEAM!UP avond een bijzondere act met buikdanseres Myria.