xs2

Lucien Foort is toch wel een reizende ster. Onlangs heeft hij nog zijn succesvolle World slice tour afgesloten, waarmee hij over de hele wereld heeft gereisd. Maar aankomende vrijdag staat hij weer in ons kikkerlandje te draaien, op het feest M.I.L.K. in de club XS2 in Den Haag. Samen met San zal hij deze avond voor de muziek zorgen.

CLUB XS2 staat bekend om haar kwalitatieve programmeringen met overwegend Uplifting Garage/ Groove en Funk. Vrijdag 13 juni heeft CLUB XS2 niemand minder dan Dj San en Lucien Foort uitgenodigd voor een exclusieve Soulfull dj set!

M.I.L.K. [moments of Intimacy, Laughter and Kindness] vindt iedere vrijdag plaats in CLUB XS2. Verschillende dj's als Laidback Luke, Erick E en Ian '45' Carrey hebben al op deze avond plaatsgenomen achter de draaitafels. Nu zal het de beurt zijn aan de talentvolle dj’s en producers San en Lucien Foort die hun uiterste best zullen doen om de specifieke CLUB XS2 sound te vertolken!

Lucien Foort, wellicht Nederlands grootste Progressive en Tech House dj heeft een zeer rijke muzikale achtergrond. Zijn wereldwijde hit 'Quadrophonia' zorgde voor een doorbraak in Nederland en zijn naam werd tevens internationaal gevestigd. Sinds die tijd heeft hij een geweldige ontwikkeling ondergaan en is op gerespecteerde events in Nederland als Dancevalley, KremliN en Earth een grote publiekstrekker. Zijn optredens op verschillende Gatecrasher Festivals in Australië en Engeland heeft hem ook daar een mateloos populaire dj gemaakt!
Ook Amerika loopt nu warm voor deze dj en producer waar de komende tijd veel aandacht naar uit zal gaan, vooral nu hij aangesloten is bij het label van Tiësto, Blackhole.

De zeer talentvolle dj San wordt door niemand minder dan John Digweed 'An amazing dj' genoemd en heeft het na zijn residentie bij KremliN enorm druk met zijn internationale boekingen. De verregaande samenwerking met Chris Cowie heeft hem op een hoger niveau gebracht. San zal degene zijn die het komende welbekende 'Best Behaviour' album van Bellboy gaat compileren. Ter promotie zal een grootse wereldtour gaan plaatsvinden wat zeer waarschijnlijk de wereldwijde doorbraak zal betekenen voor dit grote talent!