Tijdens het pinksterweekend zullen er 2 edities van Club Las Palmas plaatsvinden. Zowel op de zaterdag als de zondag is er wat te doen in de discotheek in Rotterdam. Op zaterdag staan Dwin, Victor Coral en Ron Luna achter de draaitafels terwijl op zondag Richard, Edwin Bazen en Mr C. dat doen!

Amper bijgekomen van 4 topavonden, met fantastische sets van o.a. Jack de Marseille, Laurent Garnier, Michel de Hey, Secret Cinema en DJ Dame, maakt Las Palmas zich op voor wederom een druk weekend!

Het Pinksterweekend staat voor de deur, daarom twee edities van "Club Las Palmas". Op zaterdag achtereenvolgens Dwin, Victor Coral en Ron Luna achter de draaitafels. Visueel worden zij bijgestaan door VJ MacMotion. In het Go Play Cafe de maandelijkse residentie van Love2Party met dj's Little Tim & Sandeep.

Maandag is iedereen vrij, reden temeer om ook op zondag naar Las Palmas te komen. In de grote zaal zijn er optredens van Richard, Edwin Bazen en de "uitvinder" van de tech-house en tevens house-legende; Mr. C uit London. MC P-Pholl zal zoals elke maand weer vocaal van zich doen spreken. In het Go Play Cafe de tweede editie van History met Robert Feelgood en Denniz. 5 uur lang de allerbeste houseclassics!!!

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli organiseert Las Palmas "54" met o.a. Bob Sinclar, Yellow, Roog, Marcella en Victor Coral. De voorverkoop, met name voor de vrijdag, gaat ontzettend hard. Kaarten zijn te koop bij www.voorverkoop.net, Basic Beat en Outland. Wees er op tijd bij!

Het complete programma voor de maand juni is te vinden op de las palmas site