exposure of sound

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van het klein maar fijne techno-avondje Compound. Dit maandelijkse terugkerende feest dat in het poppodium Waterfront in Rotterdam wordt gehouden heeft deze keer het talent Paul Hazendonk en Metroline als grote namen op de line-up staan!

Waren het vorige maand de buitenlandse gast dj’s die de tent op zijn kop zetten, deze maand is het weer de beurt aan een aantal nationale en lokale dj's. Allereerst hebben we Paul Hazendonk, als resident bij collega organisatie MAW en label eigenaar van het onlangs verschenen technique records heeft deze jongen al met de grote der aarde gedraaid zoals Rush en Liebing. Zijn label legt de link tussen tech house en techno. Hij draait veel in het buitenland zoals in Kroatie, Zweden en Rusland.
Deze maand zal ook 1 van de mannen van Metroline achter de decks plaatsnemen om zijn visie van pure techno ten gehore te brengen. Lexicon vormt samen met David Moher het duo Metroline. Met zijn onlangs verschenen debuut mix op patterns 8 samen met lars klein heeft hij aangekondigd zich weer meer te willen richten op de hedendaagse techno. Patterns 12 zal ook van zijn hand komen. Lexicon kennen we van de 'On the acid trip' productie en vanavond zal hij laten horen weer helemaal terug te zijn in de hedendaagse techno. Verwacht maximale energie van deze deck wizzard. 2 van de drijvende krachten achter o.a. compound zijn Perry en Michel en zij zullen dan ook gezamelijk de beats en grooves door de speakers blazen. In de andere zaal is vanavond ruimte gemaakt voor een 4 – tal techneutjes die doormiddel van de draaitafels, live aspecten en efx de zaal zullen omtoveren tot een energiek geheel. Daniel, Jornt, Jake en Yves hebben een scheepslading aan ervaring opgedaan uit o.a. projecten zoals turn up the basement en met hun sinaasappel producties en orange live set hebben ze al veel zalen in Nederland onveilig gemaakt. We hebben Micromac bereid gevonden jullie te bestoken met movies en computergraphics en de deco en lights worden verzorgt door platform compound. Volgende gathering 12 juli