Dit najaar vindt de eerste DJ Contest plaats in Doornroosje. Nieuw, jong dj-talent krijgt de kans zijn of haar kunsten te vertonen tijdens een van de Planet Rose party’s op zaterdagavond. De winnaar krijgt een optreden naast een bekende dj. Dus grijp je kans!

De deelnemers aan de contest worden geselecteerd aan de hand van ingezonden demo’s. Negen kandidaten mogen naar een van de drie voorrondes. Elke kandidaat krijgt daar 1 uur de tijd zijn of haar kunsten te vertonen. Uit elke voorronde komt een winnaar of winnares naar voren. Een vakjury, bestaande uit drie personen uit de lokale dance scene, beoordeelt de kandidaten op techniek, platenkeuze/ originaliteit, opbouw, presentatie en totaal indruk.

In november vindt de finale plaats. De winnaar mag optreden naast een bekende dj op een van de ‘9 years on!’-feesten in januari 2004. Deze feesten gaan gepaard met een veel publiciteit. Dat betekent uiteraard een hoop exposure voor dit nieuwe talent. Daarnaast heeft Doornroosje nog enkele verrassingen in petto voor de gelukkige…

Deelnemers dienen voor 27 juni een demo op te sturen naar Doornroosje, Groenewoudseweg 322, 6525 EL, Nijmegen. De demo bevat ongeveer een half uur muziek met minimaal 7 gemixte tracks. Daarnaast dienen ze een biografie en een foto van zichzelf (het liefst in actie) in te leveren. De genres op de demo’s moeten in het verlengde liggen van wat er binnen het Planet Rose-concept wordt geprogrammeerd; house, techno, electro, breaks en progressive zijn welkom. Maar bijvoorbeeld hiphop wordt niet geboekt op Planet Rose-avonden. Deze demo’s worden dus niet in behandeling genomen.

De voorrondes vinden plaats op 16 augustus, 20 september en 4 oktober in de kleine zaal. De finale vindt plaats in de grote zaal. De precieze datum in november is nog niet vastgelegd. Houdt www.planetrose.nl in de gaten voor meer informatie.

Het inschrijfformulier kun je hier downloaden: www.doornroosje.nl/djcontest.pdf (Om dit formulier te openen heb je Adobe Acrobat reader nodig. Dat programma kan je hier gratis downloaden:
www.adobe.nl/products/acrobat/readstep2.html)

————————————–
Doornroosje
Groenewoudseweg 322
6525 EL Nijmegen
info & reserveren: 024-3559887 of www.doornroosje.nl